Létezik hogy ilyen korán lenne peteérésem?
Figyelt kérdés
Április 9. Jött meg 6 napig szokott lenni elkeztem hőmérőzni ébredés után azonnal mérem nyelv alatt eddig 36.2 36.4 volt ma viszont leugrott 35.9 re létezik hogy most lenne ovuláciom tegnap múlt el ovulácips tesztet tegnap rendeltem legkésobb péntekre ér ide általába 30napos de mostanába kicsit össze vissza lett késöbb jött meg 38 40 napra2019. ápr. 15. 13:06
31/34 A kérdező kommentje:
Irok neked privit
2019. ápr. 23. 12:01
32/34 mapi8 válasza:
Sziasztok! Én is hasonló helyzetben vagyok.. április 3-án jott meg a menszeszem (általában mindig pontosan 30-31 napra megjön). Ebben a hónapban csináltam előszőr ovu tesztet, mivel sosem érzem a tipikus ovus “fájdalmakat” (a nyákot kivéve) és meglepő módon a ciklus 13. Napján (legelső tesztem) pozitív lett. Viszont az orvosom szerint és az átlagos ciklus hosszból kiindulva inkább a 16,17. napra kéne esnie az ovulációnak.. Szerintetek ez lehetséges? Hőmérőzés elég össze vissza számokat mutat, ez alapján nem tudtam egyértelműen megitelni az ovu időpontját. Előre is köszönöm!
33/34 A kérdező kommentje:
Én még nem igazán értek hozzá de ha a teszt azt mutatta esetleg ha van képed tölsd fel hátha segit valaki
2019. ápr. 23. 18:06
34/34 anonim válasza:
mapi8
Oda is esik nagy vonalakban, ha a 13.ciklusnapon pozitív a teszt akkor onnantól 1-2 esetleg napon szabadul ki a tüsző(ha méred a hődet az is mutatja,hogy pozi ovuteszt után pontosan mikor is történik).A dpo(luteális fázis vagyis az a napszám ami az ovutól a mensesig tart) egyénenként változó.Nekem pld ovu után mindig 15 nappal jött meg.De átlagban 14-16 nap közé esik mindenkinek.Úgyhogy teljesen helytálló amit az orvosod mondott és az is amit te tapasztaltál azt támasztja alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!