Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mintha lenne ott valami. Ez...

Mintha lenne ott valami. Ez szellemcsík?

Figyelt kérdés
[link]
2019. ápr. 14. 08:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
48%

Nem ertem a valaszokat. Latom a csikot halvanyan. Viszont en meg erre nem mondanam, hogy pozitiv. Idon belul jott ki? Eloben rozsaszin?

Itt van besotetitve, ott van a csik, de szurkenek tunik.

[link]

2019. ápr. 14. 11:48
 22/70 A kérdező kommentje:
Köszi. Tudtam,hogy van csík.... de én nem tudom eldönteni még ,hogy piros-e vagy szürke. Időn belül jött ki.
2019. ápr. 14. 12:05
 23/70 anonim ***** válasza:
66%

Én azt nem értem hogy ha te magad élőben nem tudod eldönteni a színét, akkor miért gondolod hogy fotón telefonon könnyebb.

(off de imádnivaló amikor valaki 2 szín közt nem tud különbséget tenni de olyan okosítón és pokoli arrogánsan beszél a válaszolókhoz mint egy Einstein.....tán előbb meg kéne tanulni egy hülyebiztos terhestesztet értelmezni és csak utána nagyarcúskodni a neten)

2019. ápr. 14. 12:34
 24/70 A kérdező kommentje:
Nézd már meg ki kezdte! Akadj már le rolam. Ha ekkora hülye vagyok mit tépitek a szátokat? Lehet tovább lépni.Folyamatosan sértegettek és még neked áll feljebb! Szerinted nega, más szerint is,meg tudta írni normalis formában. Na szevasz.
2019. ápr. 14. 12:59
 25/70 anonim ***** válasza:
58%
Én is látok valamit. Remélem úgy lesz ahogy szeretnétek :)
2019. ápr. 14. 13:00
 26/70 anonim ***** válasza:
82%
Ha ez one step akkor inkább csinálj valami jobb minöségü tesztet mert ha van baba akkor az már erösebben fogja mutatni,egyébként az enyém is pont igy nézet ki.20hkm
2019. ápr. 14. 13:06
 27/70 A kérdező kommentje:
Fertinetről rendeltem,nem tudom,milyen. Varok még de fogok tesztelni.
2019. ápr. 14. 13:07
 28/70 anonim ***** válasza:
75%

Elöszőr is ha nem tesztelnél és még is babás vagy nem lesz semmi baja főleg ennyire korán, ha még elakar menni úgy is elfog fekhetsz egésznap is. Mikor terhes lettem és nem tudtam róla ugyan úgy emlegettem a több kilós dolgokat, nem várt napján teszteltem ami negatív lett 3 nap után lett pozitív.

A kérdésedre a válasz ebből még bármi lehet, ne mond le a programodat egy bizonytalan teszt miatt ami nem is biztos. Ha meg lemondod és megjön akkor még bánni fogod hogy nem mentél el.

2019. ápr. 14. 13:25
 29/70 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2019. ápr. 14. 13:27
 30/70 anonim ***** válasza:
100%

Facelle martogatossal tesztelnek a helyedben, vagy Predictor Earlyvel.

Ez az en kerdesem volt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Van, akinek muszaj korabban tesztelnie gyogyszerszedes miatt, es szerintem egyebkent sem baj, ha akarxegy kemiai terhesseg kiderul, mert ha sotozatosan elofordul, az fontos informacio az orvosnak, es utalhat beagyazodasi problemara, ezert nem ertem, miert baj, ha valaki koran tesztel.

2019. ápr. 14. 13:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!