Nem, az ég világon semmi nincs ott! Eleve minek kel napokkal a várt menzesz előtt tesztelni, de komolyan??! Ez mégis mire jó? Utána meg megy a találgatás, hogy az ott most vajon mi? Hát semmi.
Azt sem értem miért akarod egyből lemondani a programodat egy napokkal a nem vart menzesz előtt készített pozitívnak képzelt negatív teszt miatt? A terhesség nem betegség, nyugodtan lehet menni programozni, főleg ilyen korainál.
Az én pozitív tesztem ilyen volt:
Látod azt a nagy vastag piros csíkot? Nem kellett nagyító hozzá 😯
Max akkor mondd le a holnapi programod, ha "ki issza le magát hamarabb a sárga földig" vagy ha "ki érzi jobban magát a biofűtől" lesz a fő attrakció. Ezt is inkább a másnapi hangulatod miatt, mert ha terhes is vagy, még nincs köldökzsinór összeköttetés.
Minden más jöhet. Hullámvasúton ülhetsz, sportolhatsz, ehetsz bármit. Ha hozzá vagy szokva a munkához, akár a kertet is ashatod, semmi bajod nem lesz.
Köszi a kioktatást de pont nem érdekel
A kérdésemre szeretnél választ kapni,le lehet azt tudni egy "nem latok semmit" tipusu inteligens válasszal. Voltak már pozitív tesztjeim,ugyhogy köszi a linket de nem nyitom meg. Nem is ertem miért kell kioktatásra ennyi karaktert pazarolni,meg kötekedni. Elég gáz
Nekem ez a teszt szellemcsíkos lett.
Ugyan ilyen volt. Aztán egy pár nap késéssel megjött. Várd ki a nemvártat és akkor tesztelj ha még nem jött meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!