Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindegyik one step zöld...

Mindegyik one step zöld teszten van egy halvány 2. vonal?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Azért sötétítettem el a képet,hogy látszódjon,mennyire kis vékony vonal.

Ez mindegyik teszten rajta van? Az a furcsa,hogy ahogy szívja fel a vizeletet,már ott van. Ezek ennyire becsapósak? Biztos hogy negatív,mert nagyon vékony a kontrollhoz képest,de ez mindegyiken ilyen?

2019. ápr. 12. 08:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem amúgy 8 meg 9.dpo-n (pozitív lh tesz után 8,és 9 nappal már mutatta pár éve a gyerekeimet),szóval akkor még tuti jó volt,amikor nem voltam terhes,totál hómező és egy pici csík sem volt.Mostanában én is rendeltem,és mindig van rajta hasonló,pedig direkt olyabkor is csináltam mikor abszolút lehetetlen a terhesség.Már gondolkodtam,hogy írok az oldal üzemeltetőjének...Persze nem ő tehet róla,de azért ez eléggé megtévesztő Eddig csak a kék végű volt szürkecsíkos,most már a zöld is.
2019. ápr. 16. 09:59
 12/12 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy van aki pont kifogja a jó gyártásosat,van aki meg pont a sz@rt.. Már nem szenvedek többet ezzel a fajtával.

Viszont az lh tesztjük elvileg jó.

2019. ápr. 18. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!