Azért sötétítettem el a képet,hogy látszódjon,mennyire kis vékony vonal.
Ez mindegyik teszten rajta van? Az a furcsa,hogy ahogy szívja fel a vizeletet,már ott van. Ezek ennyire becsapósak? Biztos hogy negatív,mert nagyon vékony a kontrollhoz képest,de ez mindegyiken ilyen?
Egyébként 6 napja jött meg a menzeszem,2 napig megvolt,2 nap barnázás és azóta semmi. Azért teszteltem mert iszonyatosan feszülnek (izomlázszerű) a melleim.
2019. ápr. 12. 08:24
2/12 anonim válasza:
Vegyél normális tesztet, a one step egy sz*r
2019. ápr. 12. 08:25
3/12 anonim válasza:
A one step teszt szerintem nagyon lutri. Volt olyan, hogy nekem egy rendelésben volt két fajta csomagolásban. Az egyiken szinte minden teszten volt ilyen halvány második vonal, a másik csomagolásún nem. Direkt kipróbáltam mensi után is, és akkoris ugyanezt tapasztaltam, pedig tuti, hogy nem volt baba. Egy másik alkalommal volt, hogy határozottan pozi volt az egyik féle, a másikon pedig alig látszott. Akkor egy hét késés után sajnos még is jött. Én ezek után már inkább nem használok ilyet, sosem lehet tudni, hogy a jó vagy a sz@r típust kapod meg.
2019. ápr. 12. 09:05
4/12 anonim válasza:
A one stepnek csak az LH tesztje jo
2019. ápr. 12. 09:19
5/12 anonim válasza:
En is azt mondom ez a teszt egy kalapsz*r. Nekem osszevissza jott meg mert szoptatok de akkor mar vagy a 40.napon voltam mikor teszteltem vele (rendelt csomag volt vateras 20db) MIND A 20 pozitivnak latszodo halvany masodik csikos volt. Elmentem venni egy predictor earlyt meg egy facellet. Utobbi negativ elobbi meg meg TOTAL pozitiv lett. Kertem idopontot nodokihoz 3hettel kesobbre amikor 7hetes voltam mint kiderult. Az osszes onestep ketcsikos volt mar peteeres elott a szamolasaim alapjan. (es a tiednel azert erosebb 2csikkal) szerintem penzkidobas az a teszt.
2019. ápr. 12. 09:22
6/12 anonim válasza:
A One Step teljesen kiszámíthatatlan sajnos. Azért ismételd meg egy másik -fajtával.
A one szép tényleg nem sokra való, de nekem kb. a 11. dpo-n volt ilyen, és azóta 22 hetes... Az x-epilről is megoszlanak a vélemények, de a 13. dpo-n már nagyon erős volt a csík. Drukkolok!
2019. ápr. 12. 15:10
9/12 anonim válasza:
Régebben sokkal jobb volt ez a teszt,manapság én is mindig ezt a szürke csíkot tapasztalom.Vagy épp idön belül halvany rózsaszínt,más teszten meg semmi.
2019. ápr. 15. 15:26
10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ha valaki még olvassa a kérdésem,leírom hogy az one step tényleg egy nagy rakás sz@r. Csak nem dobtam ki azt a 3db-ot de mellette vettem facelle és predictor tesztet is(erre nagyon jó az one step,hogy reményt hagy az emberben). Szóval ma reggel csináltam meg az utolsó one step zöld végűt és ugyanolyan halvány vonal van rajta mint az előzőn míg a facelle hómező (tegnap a predictor is).
Nem vagyok várandós és a cicim se feszül már,menstruációs "utórezgés" volt!
Fastestről vettem,nyílván nem az oldal üzemeltetője a hibás mert ő is kínából vette.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!