Három teszten is halvány pozitív eredmény. Lehetséges ez? Várandós vagyok? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Majdnem 2 évig fogamzásgátló tablettát szedtem, tavaly június elején hagytam abba. Azóta a ciklusom úgy ahogy már visszaállt. Viszont most február 20-án volt az utolsó menstruációm első napja, azóta nem jött meg, jelét sem adta. Március 20-ra vártam a következőt, de nem jött meg, így 28-án csináltam egy terhességi tesztet délután, ami negatív lett. Azóta azonban még mindig semmi hír, így április 5-én és 6-án csináltam tesztet. Mind a kettő halvány pozitív volt. A második csík nem volt annyira erős, de határozottan látszódott. Ma reggel második vizeletből csináltam még egy tesztet, ez is pozitív volt, de a többihez képest nem erősödött a csík, ugyanolyan halovány volt. Tünetként észlelem magamon, hogy hőemelkedésem van minimálisan, alhasi szúrásaim és enyhébb görcseim vannak ha megerőltetem magam és néha elkap a hányinger is. Tegnap óta még a derekam is fáj. A héten már bejutok nőgyógyászhoz, de aggaszt a tudat, hogy a pozitív tesztjeimen a csíkok nem erősödtek, hanem mind ugyanúgy halovány színű. Ettől függetlenül esélyes, hogy állapotos lettem? A ciklusom átlagosan 29 napos, volt már, hogy 24 napra jött meg, de volt olyan is, hogy csak 34-re. Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm! Kellemes napot nektek!2019. ápr. 8. 11:08
21/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ma voltam orvosnál, 6 hetes várandós vagyok! :)
2019. ápr. 23. 11:04
22/27 Fiatallányka válasza:
Még egyszer gratulálok és boldog babavárást kívánok Neked! 😊
23/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2019. ápr. 23. 17:20
24/27 anonim válasza:
9.válaszoló vagyok!
Mégegyszer gratulálok! 😍😍 én holnap megyek dokihoz,majd én is megirom,hogy mit mondott! Elméletileg én pénteken leszek 6 hetes! Annyira várom már!
❤
25/27 A kérdező kommentje:
Írj majd, hogy mi volt! 😊😊
2019. ápr. 24. 14:10
26/27 anonim válasza:
Szia
Most jöttem haza! Megvizsgált a doki,minden rendben van! 5 hetes terhes vagyok! 😍 3 hét múlva mennem kell ultrahangra! Nehéz lesz megint várni,de igy már nem idegeskedek,hogy tudom méhen belül van! Láttam dobogni a kicsi szivét😍😍leirhatalan érzés!
27/27 Fiatallányka válasza:
Neked is gratulálok, boldog babavárást! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!