Januarban volt egy missed ab. om .3 hetre ra egyutt voltunk parommal es terhes is lettem. Volt valaki hasonlo helyzetben?
Márciusi hónapban eleg furán vérezgettem ezert elmentem a dikimhoz aki 18mm petezsakot latott eloembrio csomóval. Ezek szerint 6 hetes vagyok...
Kicsit meg mindig verezgetek neha mensi szeru neha elmullik. Doki szerint a mehszajhoz kozel tapadt meg ami nem a legjobb.
Kerdesem: megmarad a baba ?
Lessz e a babanak vmi baja hogy ilyen hamar ujra teherbe estem?
Ertem. Mivel hetvege van igy csak holnap tudok beszelni a dokimmal.
De ha megmarad a terhessegem meddig van ez a kritikus vetélési fazis? Vagy is 3 honap utan is elhalhat a terhessegem?
Sajnos akarmikor bekovetkezhet egy veteles, koraszules, halva szuletes. De az teny hogy az elso 3 honapban nagyobb az esely a vetelere.
De ne gondolkozz ikyeneken, te vigyazz magadra es onnantol, ha egeszseges a pici akkor nem lesz gond.
Mivel hamar terhes lettem igy nem volt hol megtapadjon rendesen igy a mehszajjon tapadt meg. Nagyon veszelyes egy terhességnek számít. A babanak volt szivhangja is ... de mivel barmikor bekövetkezhet a vetélés eselye es az hogy kesobb halva kelljen megszülni mivel a lepény barmikor leválhat , ennek tudatában nem vállaltam es elvetettük. De hozzateszem nekem van egy 2 éves lányon, ha o nem lett volna akkor végig illetve m3gprobaltam volna kihordani a terhességet
Jam es a 9 hónap nagyreszet kórházban kell tölteni,agyhoz kötve jóformán csak wcre kelhet fel !
Ha megszeretnetek tartani fel kell készülni mindenre. Azert dokitól is ki kerni hogy mik az eselyeitek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!