Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Januarban volt egy missed ab....

Januarban volt egy missed ab. om .3 hetre ra egyutt voltunk parommal es terhes is lettem. Volt valaki hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés

Márciusi hónapban eleg furán vérezgettem ezert elmentem a dikimhoz aki 18mm petezsakot latott eloembrio csomóval. Ezek szerint 6 hetes vagyok...

Kicsit meg mindig verezgetek neha mensi szeru neha elmullik. Doki szerint a mehszajhoz kozel tapadt meg ami nem a legjobb.

Kerdesem: megmarad a baba ?

Lessz e a babanak vmi baja hogy ilyen hamar ujra teherbe estem?

2019. ápr. 5. 10:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ertem. Mivel hetvege van igy csak holnap tudok beszelni a dokimmal.

De ha megmarad a terhessegem meddig van ez a kritikus vetélési fazis? Vagy is 3 honap utan is elhalhat a terhessegem?

2019. ápr. 7. 20:28
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos akarmikor bekovetkezhet egy veteles, koraszules, halva szuletes. De az teny hogy az elso 3 honapban nagyobb az esely a vetelere.

De ne gondolkozz ikyeneken, te vigyazz magadra es onnantol, ha egeszseges a pici akkor nem lesz gond.

2019. ápr. 7. 20:42
 13/14 anonim válasza:
Kérdezőtől kérdezném, hogy mi lett végül? Mi is hasonló helyzetben vagyunk a feleségemmel.
2019. ápr. 30. 23:42
 14/14 A kérdező kommentje:

Mivel hamar terhes lettem igy nem volt hol megtapadjon rendesen igy a mehszajjon tapadt meg. Nagyon veszelyes egy terhességnek számít. A babanak volt szivhangja is ... de mivel barmikor bekövetkezhet a vetélés eselye es az hogy kesobb halva kelljen megszülni mivel a lepény barmikor leválhat , ennek tudatában nem vállaltam es elvetettük. De hozzateszem nekem van egy 2 éves lányon, ha o nem lett volna akkor végig illetve m3gprobaltam volna kihordani a terhességet

Jam es a 9 hónap nagyreszet kórházban kell tölteni,agyhoz kötve jóformán csak wcre kelhet fel !

Ha megszeretnetek tartani fel kell készülni mindenre. Azert dokitól is ki kerni hogy mik az eselyeitek .

2019. máj. 1. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!