Januarban volt egy missed ab. om .3 hetre ra egyutt voltunk parommal es terhes is lettem. Volt valaki hasonlo helyzetben?
Márciusi hónapban eleg furán vérezgettem ezert elmentem a dikimhoz aki 18mm petezsakot latott eloembrio csomóval. Ezek szerint 6 hetes vagyok...
Kicsit meg mindig verezgetek neha mensi szeru neha elmullik. Doki szerint a mehszajhoz kozel tapadt meg ami nem a legjobb.
Kerdesem: megmarad a baba ?
Lessz e a babanak vmi baja hogy ilyen hamar ujra teherbe estem?
Szerintem örülj, hogy babás lettél ilyen hamar, és nyugodj meg! A tapadás majd odébb vándorol, és minden ok lesz!
Nekem is volt egy missed ab-om, 6. héten fejezték be.
Mi is utána egyből próbálkoztunk, de első hónapban nem sikerült, viszont a másodikban igen! Semmi gond nem volt!
Gratulálok!
Ha a beavatkozas utan rendesen regeneralodott a mehed es a baba szepen fejlodik, egeszseges akkor meg fog maradni. Nem fog kilokodni. A tapadasi hely az tenyleg nem a legjobb de ha fekszel es kimeled magad akkor nem lesz baj.
Volt egy ismerosom akinek hasonlo problemaja volt, ot az orvosa agynyugalomra itelte es szedte az utrogestant. A baba lassan egy eves lesz.
Koszonom . Igen orulok neki persze csak felek ne hogy baj legyen.
Gratulalok neked is a babahoz!
Es az nem baj ha verezgetek ? Doki nem sok jot iger hogy ilyen hamar terhes lettem illetve nem vartuk meg a 6 hetet... :/
En nem kaptam ultrogeszant , kedden kell vissza mennem uh-ra.
Amugy a babanak lehet vmi baja hogy ilyen hamar terhes lettem?
Nekem is volt missed ab-om, nem véletlenül mondja az orvos utána, hogy várj a teherbeeséssel 2-3 hónapot... sokkal rosszabb a megtapadása a még nem gyógyult méhben.
Szóval bocs hogy ezt mondom, de sajnos lehet baja a babának, de reménykedjünk, hogy nem lesz... Vigyázz magatokra és reménykedj, mást nem tehetsz.
Ha megmarad nem lesz baja. Ami történhet az a vetélés.
Vigyázz magatokra.
Neked nem mondtak, hogy vedekezni kell nehany honapig? 6 hetet en sem vartam az osszebujassal, de arra vigyaztunk, hogy legyen gumi keznel.
Annakidejen en megkerdeztem az orvost, hogy mi tortenhet, ha megis hamarabb terhes leszek, de csak a vallat vonogatta es annyit mondott, hogy kell 3 honap a mehnek, hogy regeneralodjon. Szerintem se lesz baja a babadnak, ha megmarad. Ha nem tapadt meg jo helyen, akkor elvetsz, de szerintem ennek nincs koze ahhoz, hogy nem vartal a teherbeesessel.
De igen monta a doki, es igen tudom de ha igy adodott nem banom!
Tegnap este nagyon vereztem igy korhazba jottunk bent is tartottak, mivel szo szerint elontott a ver... de UH-on megneztek es minden rendben van a babaval es a kis szivvereset is halottam.:)
Mennyi eselyem van hogy velem marad a baba,és ez a sok ver honann jon illetve ilyen alvadt ver darabok? Jart mar vki igy ,neki mi lett a vege?
Ezt mar inkabb a korhazban kerdezd az orvosoktol, ok beledlatnak, mi nem ;)
A ver jot nem jelent, de bizz benne, h minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!