Mikor van? 22 éves vagyok 1 éve próbálkozunk a férjemmel.
Alkalmazás, ovulációs teszt, hőgörbe vezetés
Az alkalmazás majd a teszt és hő alapján kiszámolja az ovut, de egy idő után érezni fogod.
Javaslom az ovutesztet is, mert egymással kiegészítve adnak tényleges eredményt.
A teszt megmondja, h mikor várható az ovuláció, amikor pozitív onnantól számítva 12-36 óran belül reped.
A hőmérséklet pedig megmomdja, h megtörtént e.
Nekem több hónap volt, h pozitív teszt, mégsem repedt meg, csak a testem próbálkozott. Az a hónap kuka, jobb esetben menstruációval ürül, rosszabb esetben ciszta, doki és ő segít, h eltűnjön.
A hőgörbe a dokit is érdekelheti, ha majd mész, hasznos információ, ha jól csinálod. Én mindig vittem magamal.
Az ovu lehet az 5. vagy épp nekem volt a 22. mapon, amikor már letettem arról a hónapról, pedig csak annyi, h kései volt.
Nem a mentsruáció késik, hanem az ovuláció van később és ahhoz képest eltolódik a memtsruáció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!