Cyszta? Akinek volt hasonlo mondana vélemenyt?
Minek mentél dokihoz, ha még nem is késett?
Ha meg késett és negatív a teszt, akkor miért nem hiszed el hogy nem vagy terhes?
A tüneteket lehet bebeszéled magadnak, úgy rá vagy pörögve.
Nekem 3x volt már cisztám, amiről tudok, sajnos hajlamos vagyok rá. A
Az első 8,5 cm-es volt, spontán felszívódott, fogamzásgatlót szedtem, nem volt semmi tünete. Véletlenül derült ki, egy autóbaleset következtében hasi uh-ot csináltak.
A második babatervezés időszakában volt. Terhestünetek, negatív tesztek, két hét késés után a doki 6,5 cm-es cisztát látott. Ez is spontán ürült, rá 4 hónapra terhes is lettem.
A legutóbbi pont pár hete derült ki. Rendszertelen menstruációval mentem dokihoz, 30 mm-es cysta ábrázolódik. Kaptam rá gyógyszert, pont jövő héten megyek majd vissza kontrollra. Nem minden esetben műtik elsőre.
Hogy miért kell újra tesztelned, eztén sem értem. Bízzunk a legjobbakban, és hogy tavozik. Mihamarabbi gyermekáldást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!