Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz még nem olyan rég probálk...

Igaz még nem olyan rég probálkozunk de kinek mi a véleménye jutavit magzatvédő terhes vitamin szedéséröl könnyebben foganhat a baba? Vagy ti mit tudtok ajánlani

Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
12%

Nem ilyesmin múlik, de a "magzatvédő" kamu szöveg nekem eleve visszásan hat. Terhesvitamint nem a baba miatt kell szedni, mert ő mindent elvesz magának amire szüksége van, nem véletlenül születnek teljesen egészséges babák olyan terhességekből is amikor az anya infúzióra kötve végighányja a terhességet. Terhesvitamint magad miatt szedsz, hogy míg a baba szívja ki belőled a vitaminokat, ásványi anyagokat, neked ne hulljon ki a hajad meg a fogad stb.

Teherbeesni nem ettől fogsz, az biztos.

2019. ápr. 2. 10:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam ,hogy nem ettöl fogok teherbe esni azért annyira hülye nem vagyok a kérdésbe is benne van hogy segithet e ?
2019. ápr. 2. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Volt olyan barátnőm, akinek azután jött össze, hogy szedni kezdte a vitamint. De arra ugye sosem kapunk megerősítést, hogy tényleg amiatt sikerült-e :)

Egy mindenesetre biztos: ártani nem árt ha felkészíted a szervezeted vitaminokkal. Plusz: Czeizel Endre is azt ajánlotta, hogy már a próbálkozás időszakában szedjenek a nők folsavat (ami minden terhesvitaminban van) mert mire kiderül, hogy terhes valaki a nyitott gerinc kérdése, (amit a folsav nagy eséllyel megelőzhet) nagyjából el is dőlt. Olvass utána, sok helyen írnak erről. :)

2019. ápr. 2. 11:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a pozitiv válaszod igen a folvas miatt szedném olvastam már rolla 31 éves vagyok eddig meg sose voltam terhes nem is terveztem tervetük 5 éve vagyok a párommal ő 27 éves. Most keztük el a baba tervezést pár hónapja hozzá teszem az első hónapba nagyon rágörcsöltem de nem keserettem el mikor nem jött össze ugy gondolom 30 év felett kicsivel nehezebben eshet teherbe valaki ezért is szeretnék valami vitamint szedni
2019. ápr. 2. 11:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyes írási hibákért telorol gyorsan pötyögöm
2019. ápr. 2. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:
mit szedtél, amikor terhes lettél? gravida, és a legnépszerübb várandos vitaminok Magyarországon.
2022. máj. 3. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!