Melyik kèszìtmèny a jobb? A gynositol vagy az inofolic?
Figyelt kérdés
Baj ha eddig gynositolt ittam de most az inodolic akciós és azt vettem meg?2019. ápr. 1. 07:48
1/9 anonim válasza:
Én az inofolic mellett estem teherbe, előtte próbáltam mást is, de azok nem segítettek.
2/9 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom inofolicot javasolt, most kezdtem még csak inni, remélem segíteni fog.
3/9 anonim válasza:
Sokat olvastam a témában, de nagyon eltérnek a vélemények róla, melyik a jobb, vagy melyik alternatívája a jó.
Ha a feltüntetett hatóanyagot nézzük, mindegy. Én most végül Myo-inozitol port rendeltem foláttal.
4/9 anonim válasza:
Én az Inofem Activ-ot használom, mert nem szintetikus és jobban felszívódik. Mindnek ugyanaz a hatóanyaga egyébként. A te döntésed, hogy melyiket választod.
5/9 anonim válasza:
Szia. Én most voltam a héten dokinal és ő mindkettőt mondta. Mondta hogy mindegy melyiket szedem. A másik dokim ahoz járok, az ő véleményét is ki kértem ő viszont a Gynositolt javasolta. Tegnap rendeltem meg az Mpatika oldalan 8600 forintert ingyenes postapont szállításra. Remélem segít és neked is :)
7/9 A kérdező kommentje:
Szia! Babát még nem hozott...
2020. febr. 3. 07:56
8/9 anonim válasza:
Esetleg van új fejlemény? Én most tervezek a Gynositolról áttérni az Inofolicra:) Remélem azóta összejött a pici kedves kérdező. 🤗
9/9 A kérdező kommentje:
Igen sikerült.
2021. ápr. 25. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!