Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek alapján nehéz lenne...

Ezek alapján nehéz lenne teherbe esnem? Nem védekezünk, mégsem lettem még terhes.

Figyelt kérdés

Több mint 1 éve élünk nemi életet és nem használunk semmilyen fogamzásgátlási módszert, csak annyit, hogy mielőtt elélvez kiveszi.

Tudom, a gyerekhez bele kell élvezni, de mégis sok olyat hallani amikor enélkül is összejön.

Azért nem védekezünk, mert nem zavarna ha jönne a gyerek, de jelenleg mégsem vagyunk nagyon ráállva a témára.

2019. márc. 31. 09:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
24 vagyok. Párommal mi 5 évig megszakítással védekeztünk. Idén február eleje óta próbálkozunk, és ma halvány pozitívat teszteltem. :)
2019. márc. 31. 22:27
 12/13 A kérdező kommentje:

Utolsó, gratulálok! 😊

Megnyugtatóak a válaszok, hogy nem feltétlen arról van szó, hogy nehezen eshetnék teherbe.:D

2019. ápr. 2. 13:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen😊

Igazából én is azt hittem, hogy valami bajom lehet, másnak a semmitől lesz gyereke. De nem szerencsére :D

2019. ápr. 2. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!