Ezek alapján nehéz lenne teherbe esnem? Nem védekezünk, mégsem lettem még terhes.
Több mint 1 éve élünk nemi életet és nem használunk semmilyen fogamzásgátlási módszert, csak annyit, hogy mielőtt elélvez kiveszi.
Tudom, a gyerekhez bele kell élvezni, de mégis sok olyat hallani amikor enélkül is összejön.
Azért nem védekezünk, mert nem zavarna ha jönne a gyerek, de jelenleg mégsem vagyunk nagyon ráállva a témára.
Valakinél működik valakinél nem
Valakinèl egy ideig működik, aztán mégis becsúszik a baba
Emiatt csak az "védekezzen" így
Akinek nem baj ha jön, csak nem kicejezettem most akarja.
Mi egy évig megszakítottunk
Amikor élesben is voltunk együtt akkor a 4. Hónapban jött össze a baba
Úgyh. emiatt nehéz messzemenő következtetéseket levonni
Mi évekig megszakítással védekeztünk,és mivel nem élvezett belém ezért nem is estem teherbe,bár hallottam ,hogy az előváladékban is lehet spermium,de én ebben nem nagyon hiszek.
Mikor élesben akartunk babát a második hónapban összejött.
Ez a férfin múlik. Ha ismeri a saját farkát, tudja kontrollálni magát, és nincs előváladéka (én tudom hogy a férjemnek nincs), akkor szinte esélytelen a teherbeesés.
Aki terhes lesz megszakítással abba bizony a férfi minimum belecsurgatott egy keveset...
Páromnak sincs előváladéka úgyhogy ez meg a másik. Így érthető hogy miért nem csúszott be eddig soha. De mindenki azt mondja hogy olyan nincs hogy nincs előváladék pedig de...
Pedig van. Mi min. 13 eve "vedekezunk" megszakitassal mert nem lett volna gond ha terhes maradok. De csak akkor estem teherbe ha megszakitast is kihagytuk, de akkor az 1-2 honapba ossze is jott.
Ahogy 4es es a 6os valaszolo is irja ha egy ferfi ismeri a testet es nincs elovaladek akkor nem fogsz igy teherbeesni. Semmikep sem jellenti biztosra azt hogy a parod nem lenne kepes teherbeejteni teged.
Akkor tudsz majd valos dolgokat hogyha elesben csinaljatok es egyaltalan nem fogtok vedekezni.
Az első gyermekünk után 12 évig megszakítással "védekeztünk".
Majd mikor újra babát terveztünk mind a kétszer 2. hónapban állapotos lettem.
Nem bíztatok senkit,de nálunk működött. Valószínű egy túlfűtött tízen-huszonévessel veszélyes üzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!