Ki nem várja áprilisban? Drukkolunk együtt?
Figyelt kérdés
Ebben a ciklusban kezdünk próbálkozni,valamikor hét eleje közepe táján lesz a peteérés,nem nézem semmivel,de aktívan rajta vagyunk az ügyön :) van még aki áprilisban pozitív tesztet szeretne?2019. márc. 31. 09:16
11/44 A kérdező kommentje:
Nekem ma jobb oldalon szúrt a petefeszkem ,a 14. Napon vagyok és remelem ez jót jelent. Tettünk az ügy érdekében :) .... én mindenképp korábban szeretnék tesztelni mint ahogy a mensit nem varom. A lányomnál 12. Dpo-nál egyértelmű pozitív lett.
2019. ápr. 3. 21:39
13/44 anonim válasza:
Én próbálom elterelni a gondolataim, de nem igazán sikerül :) És te?
14/44 anonim válasza:
Szintén.. Csak azon kattog az agyam hogy csak legyen végre baba. Mai napom nem tudom hogy a rossz idő miatt de amúgy is olyan sírós vagyok hogy mindenen bőgök..
15/44 anonim válasza:
Egy hetet valahogy csak kivarunk.. Melyik nap fogsz először tesztelni?
16/44 anonim válasza:
Én hétfőn már tesztelhetnék. Lehet hogy csinálok is majd egyet és meglátjuk utána mi lesz. De már alig bírom ki
17/44 A kérdező kommentje:
Nekem szerdán volt szerintem ovu,így éreztem, kalkulator szerint csüt. Lehet jövőhet vasarnap el lövök egy tesztet 10 vagy 11 dpo-n hátha....
2019. ápr. 5. 14:57
18/44 anonim válasza:
Jó reggelt.. Ugye jövő hétre nem várom. Ma reggel nagyon ragacsos nyák folyásra keltem ami rám nem jellemző. Szerintetek jó jel? Nagyon reménykedem hogy sikerült a baba
19/44 anonim válasza:
Szia! Sajnos én nem tudom, még soha nem voltam terhes:) Reméljük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!