Mitől lehet 10 nappal mensi előtt pecsételés?
Én 3 éve hagytam abba a fogamzásgátlót, akkor kezdődött nálam ez az egész. Először csak 2-3 napig és nem is erősen, de a mőlt hónapban már 14 napig volt. Mindig mensi előtt és van, hogy olyan erős, mint a vérzés, csak épp barna. De eddig egyik doki sem foglalkozott vele, pedig jó párnál voltam. Kértem, csináljanak hormontesztet, de mindeegyik azt mondta, nem szükséges. POedig biztos vagyok benne, h valam ihormon probléma okozza.
Most azt mondtam a mostaninak, hogy babát szeretnénk és nem jön össze. Igy egyből csináltatott egy petevezetés átjárhatósági vizsgálatot, ami negativ lett és már voltam a 3. napi vérvételen, majd a jövő héten megyek a 21. napira. Nagyon várom az eredményt és remélem, kiderül mi is ez és adnak rá valami gyógyszert, amitől elmúlik.
A barnázás nem normális dolog és kérj te is hormon vizsgálatot. Ha nem akarja megcsinálni, hazudj neki, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!