Febr. 19en volt a menstruációm, 03.16an kezdődött a barnazasom, azt gondoltam megfog jönni, így szokott kezdődni. 03.24 és 03.26an teszteltem erős pozitív teszt. A héten 3x is vizsgáltak de nem látnak terhességet, hétfő óta a mehnyalkahartyam vastagsaga növekedett most 11 mm. A szerdai vérbol vett hcg 398,ami korai terhességre utal. Szerda óta gorcseim és elenkpiros vérzés, de nem annyi mint menstruációkor. Azt mondta az orvos akkor menjek be ha erősödik a vérzés. Hétfőre ismételt hcg vizsgálatot kért. Mi a véleményetek?
Azt elfelejtettem h a progeszteronom elég alacsony...
2019. ápr. 2. 04:34
12/21 anonim válasza:
10es valaszolo, most hany hetes vagy? Mikor volt az utolso menstruaciod? Nagyon verzel es gorcsolsz is?
4es voltam
2019. ápr. 2. 06:52
13/21 jety12 válasza:
Tegnap csinaltam csak tesztet de mult heten volt vmi maszatolas amit en menstuacionak tudtam be...elötte márc elején voltam beteg
2019. ápr. 2. 07:49
14/21 jety12 válasza:
Tegnap kb negyed tenyernyi volt ma reggel lattam benne darabokat is...
2019. ápr. 2. 07:49
15/21 anonim válasza:
Akkor most olyan 5 hetes lehetsz, en barnazas miatt mentem dokihoz 5+3hetesen es mar latott petezsakot szikholyagal. Szoval szerintem hivd fel az orvosod es mond meg hogy surgosen fogadjon meg ma es ne kezelje ilyen felvallrol a helyzetedet. Mert sajnos egy esetleges veteles beindulasanal is lehet rosszabb pl. egy mehenkivuli terhesseg amit ugyebar jobb lenne minel hamarabb eszrevenni. Az ugyeletre nem tudom mennyire megoldas bemened, mert ahogy itt sokszor olvasom, nem igazan torodnek a nokkel ilyen esetben. Olyan tessek-lassek modra megnezzik oket majd haza zavarjak hogy otthon veteljen el a 4 fal kozt. Semmi kulonosebb erofeszitest nem tesznek annak erdekeben hogy segitsenek. Igaz hogy sok esetben nincs mit tenni de lehet hogy ep azon az egy baban lehetne segiteni es nem egy kalap ala venni a tobbi esetel.
Ha tudsz akkor most az lenne a legjobb ha fekudnel, nem tudom hogy ez mennyire megoldhato.
2019. ápr. 2. 09:29
16/21 anonim válasza:
Meg egy dolog a darabos verzes sem mindig jellent rosszat. Egy baratnom tavaly elott egy hetig verzet(5-6hetesen), darabos es sok ver jott tole. Kiderult hogy hematoma miatt volt es en aki akkor vele egyidos terhes voltam se verzes, se gorcs, semmi es megis leallt a babafejlodese.
2019. ápr. 2. 09:32
17/21 jety12 válasza:
Most delutánra abbamaradt...sajnos nem megoldhato a fekves,muszaj dolgoznom,meg nagyon nem akarnam elmondani hisz barmi lehet..most delutan is csinaltam tesztet egyenlöre ugyanolyan erös mint a tegnapi.Ha holnap is verzek mindenkepp felhivom a dokit h nezzen meg
2019. ápr. 2. 16:53
18/21 anonim válasza:
En remelem minden rendben lesz,majd irj ha voltal orvosnal
2019. ápr. 2. 21:07
19/21 jety12 válasza:
Kedves kérdezö!Veled mi ujsag?Törtent azota vmi?
2019. ápr. 3. 15:34
20/21 jety12 válasza:
Voltam....endometrium 21mm,petezsak látható,embrio még nem.Pihenés,magne B6,óvatos munka...2het mulva ujra megyek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!