Kémiai terhesség lehet? Sos
A hcg szint kb. 4 hetes terhessegnek felel meg, de te a menstruaciod alapjan 6 het korul kellene legyel es abban az esetben mar lattniuk kellene a terhesseget.
Kemiai terhessegeim nekem is voltak, de akkor egyszer sem volt eros pozi tesztem, csupan halvany. Nem tudom hogy kemiai terhesseged van-e vagy mar beindult nalad a veteles.
Lehetseges hogy nem felidoben volt ovud es kesobb fogant?
Progreszteron potlast nem irnak fel amig nincs megallapitva a mehenbeluli terhesseg. A progi potlas meg csak akkor segot ha valosan arra van szukseged es az ritka. Sajnos az ilyen korai veteleseket tobbnyire kromoszomalis hiba okozza.
4es voltam
Nálam is így volt, görcs és vérzés után spontán vetélés, sajnálom :( nekem kb 4 hetes lehetett, későn fogant meg a clearblue digitális tesztje 1-2 hetet mutatott. Mire a dokihoz eljutottam, nála már a teszt is negatív lett amit csináltatott velem.
Ilyenkor ha menni akar, bármit csinálhatsz nem fog megmaradni sajnos.
Nekem sajnos így lett kémiai. Nekem halványabb volt a teszt de egyértelmű pozitív a 4.héten. 4-5 tesztet csináltam de nem erősödött és elkezdetm barnázni. Berohantunk a sürgősségire mert ünnepnap volt. Nem negatív volt az ottani teszt, nem maradt meg a baba és rá pár napjára jött a menstruáció akkora darabokban hogy nem hittem a szememnek :(
Ennek lasan 1 éve, azóta sem estem teherbe :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!