Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kémiai terhesség lehet? Sos

Kémiai terhesség lehet? Sos

Figyelt kérdés
Febr. 19en volt a menstruációm, 03.16an kezdődött a barnazasom, azt gondoltam megfog jönni, így szokott kezdődni. 03.24 és 03.26an teszteltem erős pozitív teszt. A héten 3x is vizsgáltak de nem látnak terhességet, hétfő óta a mehnyalkahartyam vastagsaga növekedett most 11 mm. A szerdai vérbol vett hcg 398,ami korai terhességre utal. Szerda óta gorcseim és elenkpiros vérzés, de nem annyi mint menstruációkor. Azt mondta az orvos akkor menjek be ha erősödik a vérzés. Hétfőre ismételt hcg vizsgálatot kért. Mi a véleményetek?

2019. márc. 29. 09:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Vetélés gyanús. Sajnalom
2019. márc. 29. 09:29
 2/21 anonim ***** válasza:
A hcg szint jo, viszont a verzes nem jelent jot :( Progit nem kaptal?
2019. márc. 29. 09:50
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem kaptam sajnos semmit, lehet csak a progeszteron pótláson múlna az egész, és ennek hiánya miatt fog elmenni :'(
2019. márc. 29. 09:52
 4/21 anonim ***** válasza:

A hcg szint kb. 4 hetes terhessegnek felel meg, de te a menstruaciod alapjan 6 het korul kellene legyel es abban az esetben mar lattniuk kellene a terhesseget.

Kemiai terhessegeim nekem is voltak, de akkor egyszer sem volt eros pozi tesztem, csupan halvany. Nem tudom hogy kemiai terhesseged van-e vagy mar beindult nalad a veteles.

Lehetseges hogy nem felidoben volt ovud es kesobb fogant?

2019. márc. 29. 09:56
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Progreszteron potlast nem irnak fel amig nincs megallapitva a mehenbeluli terhesseg. A progi potlas meg csak akkor segot ha valosan arra van szukseged es az ritka. Sajnos az ilyen korai veteleseket tobbnyire kromoszomalis hiba okozza.

4es voltam

2019. márc. 29. 09:59
 6/21 anonim ***** válasza:

Nálam is így volt, görcs és vérzés után spontán vetélés, sajnálom :( nekem kb 4 hetes lehetett, későn fogant meg a clearblue digitális tesztje 1-2 hetet mutatott. Mire a dokihoz eljutottam, nála már a teszt is negatív lett amit csináltatott velem.

Ilyenkor ha menni akar, bármit csinálhatsz nem fog megmaradni sajnos.

2019. márc. 29. 10:39
 7/21 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos így lett kémiai. Nekem halványabb volt a teszt de egyértelmű pozitív a 4.héten. 4-5 tesztet csináltam de nem erősödött és elkezdetm barnázni. Berohantunk a sürgősségire mert ünnepnap volt. Nem negatív volt az ottani teszt, nem maradt meg a baba és rá pár napjára jött a menstruáció akkora darabokban hogy nem hittem a szememnek :(

Ennek lasan 1 éve, azóta sem estem teherbe :(

2019. márc. 29. 10:47
 8/21 A kérdező kommentje:
Jelenlegi helyzetem szerdától péntekig verzem, nem nagy mennyiségben(kevesebb jóval mint a menstruációs) ,nem volt darabos, gorcseim voltak. A mai napra megszunt minden. Mi lehetett?
2019. márc. 30. 12:25
 9/21 anonim ***** válasza:
4es vagyok, bizunk a legjobbakban en azt mondom. Hatha hetfon a hcg eredmeny is jobb es mar lattni fognak tobbet is a megvastagodott mehnyalkahartyana. Most ha van ra lehetoseged pihenj es fekudj minel tobbet.
2019. márc. 30. 13:33
 10/21 jety12 ***** válasza:
Szia!Hasonlo cipöben vagyok...Tegnap teszteltem erös pozit de vas este ota en is verzek.Hivtama dokim azt mondta h penteken menjek uh-ra.En addig megörülök h mi lesz.Szerintetek hivjam h erösödött es akkor biztos elöbb rámnéz v ügyelet?
2019. ápr. 2. 04:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!