Clearblue digitális teszt 2-3 hét?
5 napja késik, sima tesztek alapján babás vagyok, viszont kíváncsi lennék, melyik együttlétből foanhatott.
19 napja volt a peteérés szerintem, amikorra saccolnám a dolgot, de 14 napja is együtt voltunk a párommal és akár egy extra peteéréssel lehetett akkor is, bár nem hinném, de erre szeretnék rájönni.
Viszont, ha a teszt mondjuk 2-3 hetet fog kiírni, akkornem leszek előrébb, mert mindkét alkalom ezen belül van.
Ti h tesztelnétek?
Ha csak emiatt tesztelnel ezzel a teszttel, akkor teljesen felesleges, mert egyreszt tenyleg mindketto (14 es 19 nap) mar a 2-3-as tartomamyba esik, masreszt mert ez a teszt abban nagyon megbizhato, hogy a terhesseget jelzi, de a hetek kijelzese mar nem annyira.
Annak idejen olvastam valami statisztikat rola, ha jol emlekszem az 1-2-es eredmeny az esetek otvenpar szazalekaban volt valos, a 2-3-as pedig 70%-ban.
Szoval nem epp egy svajci ora ez a funkcio rajta, ami normalis, mert igen nagy kulonbsegek lehetnek a hcg termelodeseben egyenileg.
Amugy elvileg meg a 14. napibol is osszejohetett a 19. napi peteeressel egyutt is, mert 3-4 napig vigan eletkepesek a spermak, de akar 5-6 napig is birhatjak bent a petere “varva”.
Gratulalok a terhesseghez. Ha erre vagy kivancsi, akkor esetleg az elso teimeszteri embrionalis meretekbol lehet szamolgatni, de abbol is csak akkor, ha pontosan mernek.
En direkt esobbi datumot mondok az utolso menzesznel amiatt, amit irsz. Igen, nagyonis szamit, Honvedban 40. hetre mar inditanak, menzesz szerint 40 het 4 napra szuletett a babam, uh szerint 39 het 5 napra, az orvosom szerencsere az utobbit vette figyelembe, azota tudom, hogy mazlim volt. Gondolkodas nelkul rahazudnek akar 1-2 hetet is, max. a 12 hetes ultrahangon a nagy elteres miatt a z uh-s meretek alapjan irnanak ki. 42 hetig nornalis a varandossag hossza, szoval 2 hetet rahazudni siman belefer. Ha korabban jon, ugyis a sulyat meg a 12. hetes uh-t fogjak nezni.
En lh-teszteltem, a 16. napon erosebb volt a tesztcsik, mint a kontroll, a 17. napon kb. egyforma, ugyhogy a 16-19. nap kozott foganhatott. En a 17.-et vettem alapul, mert mar a 27. napon extrahalvany, de lathato pozitiv lett, illetve mar a 26.-on is, de azt nagyitoval kellett szinte keresgelni, hogy latszodjon. A 28. napon mar lathato pozitiv lett, a 34. napon 2-3 hetet mutatott a Clearblue, ezek miatt en a 17.-re gondolok, ebbol visszaszamoltam 2 hetet, hozzaadtam 4 napot, es ezt a datumot fogom bediktalni az orvosnal utolso menzesznek,igyis nyerek plusz 4 napot (ez is fontos nekem, es ennyi nap elteressel valoszinuleg a menzeszt fogja figyelembe venni) de mondom, ha tudnam, hogy a menzesz alapjan nez biztosan, akkor siman a fogantatas idejet bekamuznak utolso menzesznek. Amugy jogod van az inditast, de igazabol barmilyen vizsgalatot visszautasitani.
"Amúgy van olyan, h két peteérés van egy hónapban. "
Igen van,de ebben az esetben 24 órán belül kell sorra kerülnie a 2.ovulációnak is,illetve megtermékenyülésnek és ebből lesz az ikerterhesség.Tehát 1 peteérés következménye mindkettő ovu.
5-ös: Milyen teszttel lettél pozitív 10. dpon?
7-es: És mi van azzal a felfedezéssel, h akár egy jó keksz is kiválthat peteérést extra napon?
#5 vagyok, Facelle 10-esvizelwtsugarassal extrahalvany, 11.-en Facelle 25-os vizeletsugarassal kontrollcsiknal halvanyabb, de egyertelmu pozitiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!