Ilyenkor mi számít a nem várt napjának?
Figyelt kérdés
Korábban 25 naposak voltak a ciklusaim, mióta próbálkozunk (6 hónap) ez borult és általában 23 naposak voltak. Az előző három például 23-ra jött meg. Na ez nekem ma lenne. Nem jött meg, teszteltem, negatív. Ez a hónap akkor elúszott?2019. márc. 26. 07:35
1/7 anonim válasza:
Nem biztos, ameddig nem jön meg addig van remény. 2 nap múlva tesztelj újra ha addig sem jön meg. :))
2/7 anonim válasza:
Majd 30 nap múlva tesztelj. Na az már tuti jó eredményt fog mutatni.
3/7 anonim válasza:
Nyilván nem... Tesztelj 3 nap múlva is, vagy ha nem jön meg és bírod akár 1 hét múlva is!
Amúgy úgy tudom a rövid ciklus gondot okozhat, érdemes lenne erről egy nőgyógyászt megkerdezni
4/7 A kérdező kommentje:
Nőgyógyász azt mondta ha több, mint 21 napos akkor az még normális
2019. márc. 26. 07:41
6/7 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, a 25. Napon pozitívat teszteltem! :)
2019. márc. 31. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!