Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy összejött a...

Lehetséges hogy összejött a baba vagy más bajom van?

Figyelt kérdés
(a négy éves évfordulónk után 2 nappal augusztus 18-án volt az esküvőnk :))szeptember 25-én abba hagytam a fogamzásgátló gyógyszer (yadine)(4 évig szedtem fog.gátlót.) szedését, mert babát szeretnénk.szept 29-én megjött.utána november 8-án jött meg ,azóta még nem.csináltam 01-én tesztet nem voltam terhes.Néhány nappal ezelőtt enyhe hányingerem volt és utána kb 2-3napig előjött esténként de már nem.pár napja a hasam aljaában jobb oldalon olyan mint ha izomlázam lenne vagy mintha valami meg lenne duzzadva odabent. a melleim is érzékenyebbek egy kicsit minimálisan csak.néha ugy fáj a derekam mintha meg akarna jönni de kb olyan 10percig tart csak(én soha nem szoktam mensi előtt görgyölni csak a derekam fáj).szerintetek baba lesz vagy más bajom van,vagy csak bebeszélem magamnak.de ez nem lehet hisz érzem hogy valami nincs rendben.Köszi aki válaszol.Amugy szeretnénk a babát!egy 21 éves lány
2007. dec. 6. 08:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
szia. szerintem érdemes lenne tesztelni mert lehet baba van a dologban de az is előfordulhat hogy még a gyógyszer abbahagyása miatt rendetlenkedik a mensid. azért egy próbát megér! gratula az esküvődhöz a mienk is most volt julius 7-én! szoritok neked hogy két csikos legyen a teszted üdv!!!
2007. dec. 6. 09:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Már nem tudunk mást írni, így negyedszerre feltéve a kérdést, hogy várj egy hetet és aztán csinálj egy tesztet! Ha pedig nem vagy terhes és még mindig furcsán érzed magad, menj el orvoshoz, nehogy más okozza!

üDV 14 HETES KISMAMI

2007. dec. 6. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!