Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? A többi lent.

Honexya kérdése:

Terhes vagyok? A többi lent.

Figyelt kérdés
Kb. 3 hete csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Viszont ma megnéztem újra, és nagyon,alig lathatóan ott a második csík is. Csináljak újat vagy ez biztos pozitív? Petefészek cisztám van, elvileg ez befolyásolhatja az eredményt.

2019. márc. 25. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Csinalj ujat mindenkepp!
2019. márc. 25. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagy terhes, a legtöbb teszt időn túl pozitív lesz, az a lényeg amit időn belül mutatott.
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Elolvastad e a használati útmutatót? Azzal kellene kezdeni, és ez nem lenne kérdés.
 4/10 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik, elolvastam az egész útmutatót, mikor megcsináltam, de erről nem írt, ezért kérdezem itt. :) Első kettőnek pedig köszönöm. Csináltam egy újat, ennek a használati útmutatóján, már rajta volt, hogy nem kell figyelembe venni azt, amit időn kívül mutat. :)
2019. márc. 25. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

"Csináltam egy újat, ennek a használati útmutatóján, már rajta volt, hogy nem kell figyelembe venni azt, amit időn kívül mutat. :)"

Az elsőn us BIZTOSAN rajta volt, csak mégkéne tanulni értelmezni az olvasottakat.

Egyébként egy 3 hetes nega tesztet tartogatsz?

Minek?

2019. márc. 25. 18:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem kértem kioktatást. Leírtam, hogy elolvastam az egészet. FIGYELMESEN! És nem volt ráírva, de a kedvedért, elolvasom megint az egészet. ;)

Egyébként,nem tök mindegy neked, miért tartogatom?

2019. márc. 26. 09:00
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Úgy logikusan, szerinted ha nincs is ráírva (amit kétlek én is), de a legtöbb teszt értékelhetetlen 10 perc elteltével, akkor a tiéd 3 hét elteltével az lesz e?!
2019. márc. 26. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van,csináltam jó pár tesztet.De ami negatív volt az időn túl is negatív maradt.A fiamnál volt úgy hogy megcsináltam 1 csík lett,pár óra múlva megnéztem akkor pedig már 2 csík volt.5 éves a fiam.Szóval lehet időn túl is pozitív.Csinálj másikat,de a legjobb ha elmész dokihoz ha netán késne is.
2019. márc. 26. 09:07
 9/10 momoka 2002 ***** válasza:
3 hete kesik a menzid? Azt nem irtad mikor jott meg hany naposak a ciklusid mikor voltatok egyutt. Ez mind befolyasolja a valaszt a terhesseg kerdesere,de mindenkepp csinalj egy masikat reggeli vizeletbol.
2019. márc. 26. 09:43
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, január 23-án jött meg utoljára. De október óta kórházba járkálok folyamatosan, mert fáj mind a két petefészkem a ciszta miatt. Még nem tudják eldönteni mi legyen vele. Szóval lehet ezért nincs menzeszem.

Hogy mikor voltunk együtt? Februárban utoljára,nagyon ritkán csináljuk, pár nappal azelőtt hogy meg kellett volna jönnie. De védekeztünk óvszerrel, és nem is ment el a párom csak kint. Szóval nagy valószínűséggel nem vagyok terhes, de jobb félni mint megijedni, a biztonság kedvéért ezt is körbehajóztuk.

2019. márc. 26. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!