Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség alatt vérzés?

Terhesség alatt vérzés?

Figyelt kérdés
Multheten szombaton kezdődött a barna vérzésem ami még mindig tart,a menstruácios vérzés helyett. Tegnap és ma reggel is csináltam tesztet ami pozitív volt. Bajt jelent ez a barnazas? Holnap felkeressem a nőgyógyászom.

2019. márc. 24. 08:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha terhes vagy és vérzel, akkor azonnal orvos.
2019. márc. 24. 08:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen bajt jelent.Ne várj holnapig,menj be az ügyeletre
2019. márc. 24. 08:46
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
És 1 hétig nem sikerült orvoshoz menni?? Én az első cseppnél rohantam az ügyeletre. A baba így sem maradt meg, de a lelkiismeretem sosem hagyott volna nyugodni, ha közben nyugodtan élem az életem, és meg se nézetem...
2019. márc. 24. 09:10
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Igen, bajt jelent ha verzel. Ne holnap keresd fel az orvosod hanem meg varj egy hetet! Vagy akar kettot is, miert ne?

Azert megall az ember esze! Kivancsi leszek hogy hogyan fogsz majd tukorbe nezzni, ha a lesz@romsagod miatt elvetelsz.

Jo lenne ha az agyadba vesned, hogy a verzes, mert a barnazas is az semmilyen esetben nem normalis terhesseg alatt. A verzest okozhatja olyan dolog is amivel csak pihenni kell es elmulik, ami nem veszelyes a magzatra, de lehet olyan ami a terhesseg elhalasahoz vezet.

2019. márc. 24. 09:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak most tudtam meg hogy állapotos vagyok. Azt gondoltam, hogy az a pecsetelo vérzésből megfog jönni a menstruációm. A családban édesanyámnak és a hugomnak is így kezdődött a terhessége és nem volt semmi gondjuk. Inkább ilyen barnás folyasnak mondanám.
2019. márc. 24. 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Menj be az ügyeletre.
2019. márc. 24. 09:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Te tenyleg ilyen balga vagy? Lehet hogy naluk nem volt baj, de nalad atol meg lehet. Irogas itt tovabb es ulj akkor a fenekeden, de aztan majd ne rinyalj es bogj, ha elvetelsz!

4es voltam

2019. márc. 24. 09:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Tegnap tudtad meg...és még mindig nem mentél,ne mentegetőzz
2019. márc. 24. 10:45
 9/9 khniki ***** válasza:
Én beágyazódástól kezdve 8 napon át barnáztam, a4. nap után már pozitívak lettek a tesztek. A nemvárt napjára elmúlt, majd újra kezdődött. Akkor mentem el orvoshoz. Nem látotg még semmit, de szonnal felírt hormonpótlást, ami egy hét alatt megszüntette a vérezgetést, és meg is maradt a terhesség. Azóta már a 14. hétben vagyunk, egy hete el is hagyhattam a gyógyszert. Sok sikert Neked is!
2019. márc. 24. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!