Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mayo Sun Plus plikkről vélemén...

Mayo Sun Plus plikkről vélemények? Hasznalt-e valakinek a teherbe eseshez?

Figyelt kérdés

Érdekelne a véleményetek,aki itta ezt a terméket milyen hatással volt a szervezetre,és mennyi idő után sikerült a baba.?

Valaszaitokat előre is köszönöm.!

2019. márc. 20. 10:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Koszonom a valaszod, a 4-es is en vagyok es en is romaniai vagyok :)

Nem irta fel senki nekem, csak olvastam rola es ismerosok is javasoltak. Aztan amikor a veteles utani kontrollon voltam, megkerdeztem az orvost, hogy mit szol hozza. Azt mondta, jo otlet, artani biztos nem fogok vele, sot szedheti a ferjem is a B valtozatat. Nem szedi, mivel, ha az elso terhesseg rogton osszejott, valoszinuleg nincs gond a fickokkal :)

Nekem is irt fel anno 2 orvos is fogamzasgatlot rendszertelen ciklusra, amikor meg a nemi eletet sem kezdtem el :( Azert nekem nem ennyire zavaros, mint neked, hosszu es rendszertelen ugyan, de 3-5 napig tart a verzes. A doki nem kuldott semmilyen vizsgalatra, azt mondta, egyelore nem szukseges, ha 6 honapon belul nem jon a baba, akkor el lehet kezdeni vizsgalodni, ezert kerdeztem, hogy hogy is mukodik ez :)

2019. márc. 21. 08:40
 12/25 anonim válasza:
Értem.Azért kérdeztem,hogy kuldtek.e vizsgalatokra mivel,hogy elveszitetted annak pedig lehet valamilyen hormonalis problema is allhat a hatterben. :( hany hetes voltal? En csak azt nem ertem hogyha ugyebar mar egyszer teherbe estel miert nem irtak fel neked Clistyt? Aval nagyobb az esely,hogy terhes maradsz rovid idon belul. Ezelott par evvel javasoltak,hogy jo volna ha jonne a baba mert utana ugyebar nagy a valoszinuseg ra hogy ezek a problemak valamilyen szinten megoldodnak (akkor meg nm tudtunk sem a pajzsmirigyrol,sem az inzulinrezisztenciarol) de akkor meg nemszerettunk volna, igy utolag barcsak hallgattam volna rajuk. Most lehet nem tartanek ott ahol vagyok. :( na de lassan latom az alagut vegen a fenyt...csak ez a varakozas :( hany eves vagy?es melyik varosbol? ha nem vagyok tul indiszkret
2019. márc. 21. 09:04
 13/25 anonim ***** válasza:

Elnezest a kesoi valaszert :)

9 hetes voltam, amikor mutottek, de allitolag mar 4hetesen elhalt. 7 hetesen mentunk eloszor uh-ra, mar ekkor kiderult, hogy kisebb,mint kellene, kovetkezo hetig sem nott semmit, aztan ra egy hetre mutet. Csak annyit mondtak, hogy gyakran megtortenik, mivel elso alkalom, nem indokolt vizsgalatokat vegezni egyelore. 3 honap szunet utan lehet ismet probalkozni, aztan ha 6 honapig nem jon,beszelhetunk kezelesekrol. Most vagyunk a masodik honapba

2019. márc. 23. 07:13
 14/25 anonim ***** válasza:

Veletlenul elkuldtem... szoval masodik honapja probalkozunk, remelem nem lesz szukseg kezelesekre...

31 eves vagyok, Zilahrol irok, Szilagy megyebol. Ti honnan irtok?

2019. márc. 23. 07:15
 15/25 anonim válasza:

Jajj nagyon sajnalom ami tortent :( Remelem mihamarabb osszejon nektek,es nem lesz szukseged gyogyszerekre.:* Mi Szatmarnémetibol vagyunk es 23 leszek jovo honapban.

Ugy latszik ez a honap sem a mi honapunk,mivel a "Mikulas" bekoszontott nalunk...

2019. márc. 23. 09:01
 16/25 anonim ***** válasza:

Akkor itt vagy a szomszedba :)) voltam ott egyszer kutyaversenyen :D

Te meg fiatal vagy, biztos hamar osszejon. Nekem mar valoszinuleg nem lesz 6 gyerekem :))

2019. márc. 23. 22:51
 17/25 anonim válasza:
Bar igazad lenne es hamar osszejonne. Ez a turelemjatek mar egy kicsit idegesito...Soha nem lehet tudni,még lehetsz akar 6 gyermeknek is az edesanyja.
2019. márc. 25. 14:00
 18/25 anonim válasza:
Azt mondjak ilyenkor az emberek " Nagyon ra vagy gorcsolve. Ne gorcsolj raa!" De ha mindennel jobban szeretne az ember egy csöppseget akkor nem tud nem eszebe jutni,hogy na most ebbe a honapban hatha... en legalabb is igy vagyok vele
2019. márc. 25. 14:02
 19/25 andika1113 válasza:
Sziasztok. Én is Romániából írok s én is iszom a Myo Sun Plust, immár 3. hónapja. Másfél éve próbálkozunk a kistesoval, sajnos múlt nyáron volt egy veszitesem 😢 Érdekelne, hogy nektek sikerült e azóta a baba?
2019. szept. 18. 10:34
 20/25 anonim ***** válasza:
56%
Szia! Nekem sikerult, talan par hetig ittam, aztan megfogant a babam :) 24 hetes vagyok.
2019. szept. 18. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!