Velemenyek errol a tesztrol?
Nem volt konnyu fotozni, remegett a kezem is. A masodik kepen raktam ra kontrasztot, hogy foton is latszodjon, mert eloben szebb.
Ez lehet szellemcsik?
Idoben jott ki, de nem ismerem tul jol ezt a tesztet. Eddig egyszer hasznaltam es akkor egyertelmuen negativ volt.
Lehet, hogy ez pozitiv lesz?
(Nagyon korai, 9. dpo-n vagyok, ne nezzetek furcsan, amiert ilyen koran tesztelek, de mennem kell orvoshoz gyogyszercsere miatt, ha apro jele is van a terhessegnek.)
Ilyen a homersekleti gorbem:
Koszonom a valaszokat!
Sajnos en sem tudom egyertelmuen eldonteni, hogy ez mi.
Eloben van szine, rozsaszines.
Van itthon masik fajta 25-os tesztem (amit fotoztam, az 10-es elvileg), most csinaltam abbol is egyet es azon is latszik valami.
Azt hiszem, hogy a holnap reggelt megvarom es foglalok idopontot a rendelobe, ha azon is lesz csik.
Facelle teszt? Ha az, akkor tesztelj pár nap múlva, akár holnap. Nekem ennél erősebbek voltak, és mégsem volt baba.
Drukkolok, hogy neked az legyen.
Nem facelle.
Az egyik cassanovum, a 25-os, amit kesobb csinaltam colloidal gold.
Nem Magyarorszagon elek, talan ott ezek nincsenek, nem tudom. Az elsorol jokat olvastam, a masikrol nem nagyon van info.
Mar varom a holnap reggelt, kivancsi vagyok nagyon.
Nekem meg nem volt soha szellemcsikos tesztem, ezert sem tudom ezt most hova rakni, pedig ez lenne a negyedik terhessegem, jopar tesztet hasznaltam mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!