Movo Romed terhessegi tesztrol mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2016. febr. 26. 22:29
1/13 anonim válasza:
Én használtam már és sajna mindig van egy halvány csík rajta, időn belül, és száradási után is.
Én is raktam ide ki kérdést ezzel kapcsolatban. De meg jött sajnos tévesen volt halványka.
2/13 A kérdező kommentje:
Es ha nem olyan halvany, de vekonyabb, mint a kontrollcsik? Mindjart megprobalok felrakni kepet, koszonom a segitseged!
2016. febr. 27. 08:50
4/13 anonim válasza:
Nem ismerem a tesztet, de ez egyertelmuen pozitiv.
5/13 A kérdező kommentje:
Koszonom, csak kicsit aggodok, mert 2 napja kesik, ahoz kepest nem tul eros es vekonyabb is...
2016. febr. 27. 09:03
6/13 anonim válasza:
Ez egyértelműen pozitív teszt nyugi! :) Nekem volt már szellemcsíkos, de az nem így nézett ki. Gratulálok! :)
7/13 anonim válasza:
Pedig ez nem halvany, ez egy normal pozitiv. Ket nap keses nem is sok, nem kell ettol erosebbnek lennie a csiknak.
Gratulalok!
8/13 anonim válasza:
Produkált már nekem is halványka csíkot amit feltettem ide gyk.ra megerősítettek h pozi..aztán másnap csináltam másik teszte ami egyért.nega volt és megis jött
De ez tényleges pozi!!!gratula!!!:)))
9/13 anonim válasza:
Ez pozitív, gratulálok! :) Nemrég az enyém is hasonlóan nézett ki, még 2 másikat is csináltam, mindegyik igazolta (na meg az UH is 2 hétre rá :D )
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!