Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől függ hogy néhányan...

Mitől függ hogy néhányan érzik a beágyazódást, néhányan pedig nem? Sőt! Fel vannak háborodva hogy nem érezheti senki. Ezek a fájdalmak miért lehetnek néhányunknál?

Figyelt kérdés

2019. márc. 19. 15:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen kedves utolsó.Szüntelen megjön érzés az tipikus szerintem.Bár azt mondják a felfázás/méhgyulladás összekeverendő.szerintetek?
2019. márc. 21. 14:17
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Igen, neked céloztam. Ez is a te kérdésed.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

2019. márc. 21. 17:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Neked mi a problémád velem?Légyszíves menj innen jó?!Miért linkelgetsz ide másik kérdéseket?Nem ez volt a kérdés ami ott áll.Te beteg vagy!Meg vagy keseredve valamitől?Tudom vannak sokan akik az itteni kommentelő embereken élik ki a feszültségeiket.Nem ülök fel rá,csak finoman kérlek menj innen!!csá!!!
2019. márc. 21. 20:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Én amikor azt hittem, hogy na ez most tuti beágyazódás, abszolút nem lett belőle baba. Amikor nem éreztem semmit, akkor sikerült :) én is vártam, hogy érezzem, de végülis így is jó :)
2019. dec. 13. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!