Koncert terhesen?
11 hetesen es a 7. honapban is lenne jegyem ket koncertre, az egyik egy Havasi koncert, a masik egy konnyuzenei a Szigeten.
Ugy tudom, a tul hangos zene nemtesz jot a magzatnak. Ti mit gondoltok? Elmennetek valamelyikre/mindkettore vagy egyikre sem?
Én az elsőre elmennék a helyedben simán.Akkor még nem tehet kárt a magzat fülének a hangos zene, ráadásul egy Havasi koncerten nem hiszem, hogy hatalmas lökdösődés lenne, kisebb az esélye,hogy megütnek véletlen. Én is voltam a 13. héten rockoperán,bár egyáltalán nem éreztem jól magam a hányinger miatt,de az egy másik kérdés.
A Szigetre nem mennék el. Nem tudom pontosan mikor,de az 5.-6.-7. hónapban már valóban káros a nagy zaj a magzatra, ráadásul nem kockáztatnék meg egy fellökést valami részeges ember által.De ez csak az én véleményem.
30 hetes kismama
7. Hóban Szigetre nem mennék
Nem a hangos zene miatt, hanem az egyéb tényezők
Én voltam 37 hetesen koncerten
Üldőgélni is tudtam, inkább hangverseny szerű volt
Ülve is hosszú volt...pedig akkor még dolgoztam
Az elsőre simán elmennék
( ilyen kicsi pocakkaal a Szigetre is mert mèg védve van elkor)
Én megkérdezném az orvost a 7.hónapról.
Én mennék, attól függően, hogy egyáltalán milyen állapotban leszek, mert nem tudhatod előre. Anya pl veszélyeztetett lett 2ből 2x a 4-5.hónaptól fel sem kelhetett.
De egy orvosra hallgatnék inkább, nem az internetre
Szia! Én a Havasi koncertre elmennék,de a Szigetre...oda már nem!
Egyrészt a baba fontosabb,másrészt én személy szerint 7hónaposan már nem érezném magam biztonságba annyi ember között...
Jövőre is lesz Sziget,az megvár! 🙂
Boldog babavárást!
Szép délutánt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!