Jól értem?! Ha kb.4-5 hetes terhes vagy, amikor megtudod, hogy terhes vagy, akkor lényegében addig SEMMIEN fájást vagy rosszullétet nem tapasztalhatsz, mert azok csak a 8. hét körül kezdődnek?
szia, sztem ez egyénenként változó. én az első hónapban tényleg nem éreztem semmit, utána jöttek az egész napos émelygsek.
de amúgy is, hivatalosan a 40 hétből az első kettőn még nem is vagy igazán terhes, mert akkor még nincs megtermékyenítve az a petesejt, amiből majd a baba lesz.
Szia!
Ez így van! Nem tapasztalhatsz semmit. Lényegében a beágyazódás az adhat kis hasi görcsöket, de az még a peteérés után van, mikor megtermékenyül a petesejt. Ezen kívül még a hormonok nem dolgoznak olyan gyorsan. Én például a 7.hét környékén kezdtem rosszul lenni. Addig csak a szagokat éreztem, sokat jártam pisilni, és a mellem nőtt, de az rohamosan. Utána jöttek a hányások, a rosszullétek, amik engem egész nap kísértek, nem csak reggel.
Boldog babavárást!!!
de van tünete, csak esetleg nem is gondolsz rá, hogy ez a babától lenne. egyénfüggő, nekem volt tünet.
ezért nem is kellene kategórikusan kijelentenie valakinek, hogy nincs.
Szia
Én csak a saját példám tudom leírni nekem az ovu utáni héten már hányingerem volt és nagyon sokat aludtam pontosan 10 nappal az ovum után már hánytam is reggel és éreztem azt ahogy tágul a méhem mert feszített erre mondta a doki hogy ez a tágulás. Szerintem ez teljesen egyén függő. Ha azt veszed a beágyazódáskor elindulnak a változások a hormonjaiban az embernek és szerintem aki hajlamos rá annak lehet tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!