1 hónapja nem szedek gyógyszert most nem jött meg nem is éreztem a szokásos rosszullétet csináltam tesztet a 2-3 nap után azt mutatta nem vagyok terhes. Kicsit hányingerem van néha de lehet már csak beképzelem amúgy semmi bajom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Rosszul csináltam a tesztet? Mit csináljak most?2008. dec. 30. 19:07
2/7 A kérdező kommentje:
Péntek szombat szokott megjönni én tegnap kora du csináltam a tesztet.
2008. dec. 30. 19:11
3/7 anonim válasza:
A gyógyszer megkeverheti a hormonháztartásod, idő kell míg helyre áll. Persze terhes is lehetsz, de ha egy héten belül nem jön meg, akkor a nőgyogyász már biztosat tud monda szerintem.
4/7 anonim válasza:
Nekem miután abbahagytam a gyógyszert nem is jött meg csak 42 napra. Sok olyat olvastam, hogy az első gyógyszermentes hónapban teherbe esik a nők nagy százaléka, de azt is, hogy "illik" mwgvárni az első normál mensit a tisztulás miatt, pláne, ha magasabb hormontartalmú gyógyszert szedtél sokáig pl. Diane. Reggeli vizeletből tesztelj szerintem, de minél alacsonyabb érzékenységű teszttel. Ha most is negatív lesz, valószínű csak hormonális zavar (megvontad a szervezetedtől a gyógyszert) okozza.
5/7 A kérdező kommentje:
A megjövés annyi volt most hogy kicsit barna maszat volt de ezt neveztem én nem megjövésnek. tehát akkor ez megjövés lett volna és em vagyok terhes?
2008. dec. 30. 19:21
6/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. A 42. nap után nekem is nagyon barnás valami jött pár napig. De! Ha mondjuk pár csepp volt csak a fehérneműdön, akkor az lehetett volna beágyazódás jele is a félidő után pár nappal... Nem tudom, hogy neked milyen volt és hány napig.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. dec. 30. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!