Leszakad a hasam alja, barnás folyásom van, cicim kicsit feszül, hőm szinte folyton 37 felett van, állandóan aludnék. Mennyi az esélye annak, hogy babát várok?
Ma kellett volna menzelnem!3 napig biztosra vettem,hogy meg fog jönni,mert úgy éreztem leszakad a hasam alja.Pár csepp barnás folyásom két napja tart,ma is van még(egy tisztasági bőven elég).A cicim feszül,de nem olyan vészesen,állandóan aludnék és a hőm szinte folyton 37 vagy afölött van.Betegnek nem érzem magam!Nem merek még tesztelni!Ez a "barnázás" nagyon zavar.Szerintetek mennyi az esélye,hogy babát várok?Örülnénk neki:-)
puszi
Ha nem mersz tesztelni, akkor ha nem vagy szerencsés jön a hányás, majd a súlygyarapodás, a has növése, a mozgások tizenpárhét múlva, és a nyáron a baba.-)
Na de, én mindjárt megcisnáltam, amint gyanúm volt,neked is ezt ajánlom, mert a tünetek stimmelnek!!
Ha negatív lenne, csinál 4-5 nap mulva megint, és ha nem jön meg rendesen menj orvoshoz. Most már bizti látni fogják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!