Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 nap mulva jonne meg a...

6 nap mulva jonne meg a menzeszem, de kb 3 napja folyamatosan olyan "meg fog jonni" erzesem van, nem gorcs, hanem olyan "nehez" a hasam, ez lehet terhessegi tunet?

Figyelt kérdés
Nem vagyok felfazva, friss negativ rakszuresem van, 2 honapja nem vedekezunk. Szerintetek? Volt valakinek ilyen koraterhessegi tunete?
2019. márc. 11. 09:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megértem az első válaszolót de nem fejezte ki magát normálisan. Azt akarja mondani, hogy nagyon nem kellene még semmire se gondolnod, a menses kimaradása a legelső tünete a terhességnek. Addig hiába figyelgeted magad, becsap a tested, mert amit érezni akarsz azt az agyad érezteti is majd. Ezt hívják bemesélésnek.
2019. márc. 11. 17:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó! Igen, ez igaz. Én is ezt írtam feljebb, hogy lehet baba jele is akár, van aki nagyon érzékeny, lehet korai pé stb, de be is lehet képzelni. (Le is lettem megint pontozva 😂) Lehet akármi az biztos. Mindenki mást érez, van aki semmit, van aki beképzeli, van aki megérzi. Nekem is furák most a tüneteim, mert nem az van, ami szokott mensi előtt, így gyanús volt, hogy talán. De mégsem 😂😂
2019. márc. 11. 18:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Én mindig éreztem mindent, ahogy elkezdtük a baba dolgot.

Az összes tünet kamu. Legalábbis nálam mindig pms volt.

Elegem lett.

Utána nem jött meg, teszt pozitív.

Nekem ez volt az első tünet, h nem jött meg.

Megjön érzés pedig az 5. héten kezdődött.

2019. márc. 12. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!