Agi0012 kérdése:
Volt már valaki ilyen helyzetben? Késik, lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Január 31.-én jött meg utoljára. Február 27.-én kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Ma 11.napja hogy késik. Az első tesztet március elsején csináltam egy tesztet de negatív majd rá 2 napra megint negatív. Annyit kell tudni hogy 28 naposak a ciklusom, soha nem késett. Valakinek lett még így is terhesség, van esélyem még így a babára???2019. márc. 9. 11:43
1/19 Fiatallányka válasza:
Csinálj még egy tesztet holnap reggel. Ha az is negatív irány a doki.
Ha babát terveztek jobb minél hamarabb utánajárni mi a gond.
Szoritok azért! ☺️
2/19 anonim válasza:
Miért nem mentél eddig még dokihoz?
3/19 A kérdező kommentje:
22.-én megyek orvoshoz. Akkorra kaptam időpontot. Nagyon örülnék ha baba lenne a háttérben, de félek hogy valami komolyabb. 3éven át napra pontosan jött meg, soha nem késett. Most meg már a 11.ik napja késik
2019. márc. 9. 12:40
4/19 anonim válasza:
Csinálj még 1 tesztet és ha az is negatív,ne várd meg a 22őt,az még nagyon messze van időpont ide vagy oda,kötelesek fogadni ilyen esetekben
5/19 A kérdező kommentje:
Sajnos a doki szabin van és nem szeretnék másik dokihoz menni
2019. márc. 9. 14:11
6/19 Fiatallányka válasza:
3as vagyok.
Ismételd meg a tesztet, lehet később volt ovud és március elején még nem mutatta.
At is lehet hogy már simán pozi. 😉
7/19 A kérdező kommentje:
Holnap reggel minden képpen csinálok egy tesztet, de félek hogy az is negatív lesz.
2019. márc. 9. 14:31
8/19 anonim válasza:
Az első terhességemnél csak másfél héttel a kimaradt menstruáció után lett pozitív a teszt, akkor is csak időn túl.
Szóval bármi előfordulhat.
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Akkor nem lehetlen még az én esetem sem
2019. márc. 9. 18:53
10/19 anonim válasza:
Teszt minél hamarabb.
Egyébként ha nincs baba, akkor sem biztos hogy baj van.
Előfordul hogy egyszer egyszer minden látható ok nélkül kimarad. Utána szépen visszaáll minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!