5 nappal nem várt előtt világos barna pecsételés mi lehet?
Ja jó hát nagyon türelmes vagy akkor :)
Lehet ám még a fog.gátlótól szórakozik velem, én arra gondolok. Mert még nem is olyan pontos a ciklusom sem :)
Eszembe jutott van itthon egy intimed (25ös). Megcsináltam idegességembe 😂
Mintha láttam volna rajta valamit, de lehet csak a csík helye van ott... probáltam fényképezni, de azon szin nem látszik. Szerkesztettem a képet, ugy látszik egy vékony csík, de lehet az negánál is látszik?
Úgyhogy szerintem ez negatív. Viszont az aktus óta eltelt 15 nap, ennyi idő alatt biztosan nem csak derengene ott valami... (későbbi aktusból meg nem lehet, csak a két héttel ezelőtti hétfőiből...)
Ilyenkor már a nega az nega, ugye jól gondolom? 😊
Már lenyugodtam amúgy 😊😊
Szerintem ennyi idő után látható csíknak kéne lennie. Igen, volt ott egy vékony csík, de utána néztem, picit mintha karcos is lenne a felülete, lehet azt láttam volna...? De derengett valami ott...
Igen, nekem is volt pár tesztem, sosem láttam rajta semmit, ezért se gondolom, hogy odaképzeltem, mindig hómező volt. De lehet, csak a karc tünt vonalnak. Sőt ezt valószínűsítem, mivel 14-5 nap után már azért eléggé jelzi gondolom egy 25ös is 😊
Még nem jött meg reggel óta újra 😂
Jólvan, majd írj, amint van valami 😊😉
Jajj de sajnálom :(
De amíg nem vérzel rendesen, addig van remény... 😊
Nekem még nem jött meg. És szerintem a tegnapin a karc miatt tűnhetett fel valami (időn belül).
Úgyhogy már kezdek azon aggódni, lehet valami bajom van, mert ez a tegnapi fura volt...
És két hét után szerintem a 25ösnek is jobban látható pozit kellene produkálnia.
Szia. Köszi az érdeklődést! 😊 Megcsináltam a 10est... full nega, de nem is vérzek. Ma is volt pici vér, ennyi. Lehet tényleg van valami bajom. 😅
De baba már tuti nincs. 😅
Nem baj, csak jönne meg!
Nálad miujság? 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!