5 nappal nem várt előtt világos barna pecsételés mi lehet?
Lehet, de látod, hőre se lehet adni, nekem meg se mozdult napok óta 36,9ről...
Mégis megjött...
Nem keseredtem el, csak fura volt ez a ciklus. De hát ez van...
Úgyhogy így előbb is jött meg, 25 napos lett (de nekem amúgy is változó).
Viszont jól tudtam a pét így...
Alig várom, hogy írj mi van 😍
Hát... elvileg igen... gyakorlatilag én már annyi mindent olvastam, hogy szerintem semmi se jelent semmit. Elvileg ha terhes leszel fent marad, nem jön le mensire. Na most én épphogy elérem, mégis megjött... olvastam olyat akinek lent volt mégis terhes volt. A hőm se esett le.
Most lassan indul be a mensi, pedig első nap szokott lenni. Neked hogy szokott?
Reggel ugye olyan lettem, akkor raktam be tampont, dél után nem sokkal kivettem éppenhogy csak olyan lett, azóta semmi...
Szerinted??
Itt link a leíráshoz, de tudod, vármi meglehet egyrészt, másrészt tudni kéne mikor hogy áll...
Igen rendes vér volt. Azért is tettem fel tampont. De délbe mikor cserélni akartam alig volt rajta. Igy nem tettem újat fel. Azota semmi nem jött. Azért irtam nem szokott így lenni, mert első nap azért szokott jönni... és az már négy órája volt.
Hát ha holnapig nem jön semmi, akkor lehet veszek tesztet, de szerintem csak túl gondolom már 😂😂
Jajj nem tudom mit csináljak.. szerinted teszteljek? Dél ota egy csepp vér se.
De nem akarok csalódni...
Méhszájam megnéztem még mindig fent van (nem lettem úgyse előbb véres)
Most pihentem egyet utána mértem hőt 37,2... napközben napok óta 37 felett van, úgy is érzem beteg vagyok napok óta, de nem tüsszögök semmi...
Szerinted? Nem akarok csalódni! Vagy várjak pár napot. Lehet hogy ilyen lassan indul be a vérzés? Fájdogál az alhasam is... bocs ennyit írok, de most kivagyok, hogy várom, megyek wcre hogy na már biztos megvan azt semmi...
Persze ideges vagyok 😂
Mivel már belenyugodtam, hogy jó megjött, erre most meg semmi... Hát csak a naptár szerint várom 15re. Változó a ciklusom, 23-33 nap között (gyógyszert tavaly hagytam abba). Átlag 26-27 nap. És az ovum tudom mikor volt ( ha volt ugye ), ahhoz számolva ma, holnap van a mensi. De ilyen még nekem sem volt, hogy megjött, azt mégse. Izzadok egész nap (lehet mégis bujkál bennem valami..).
Nem tesztelek, nem szeretnék csalódást, de ha pár nap alatt nem jön a piros, csinálok. És ha negatív akkor elmegyek orvoshoz, mert ez nem hiszem, hogy jó!
Te holnap csinálsz tesztet? 😊
Nagyon szorítok ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!