Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jòkòr voltunk együtt?

Jòkòr voltunk együtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok,sajnos nincs tapasztalatom ebben mert első babàra vàrunk ès sajnos vàratja a magàt :(

Elkezdtem ovulàciòs tesztet hasznàlni de ez a hònap elèggè kièrtelmezhetetlen.

Volt egy majdnem pozi tesztem tegnap amire azt hittem erősödni fog màra,ìgy nem voltunk együtt mèg tegnap is, mert a tegnapelőtti napi is aktìv volt hogy ìgy mondjam ès az az előtti valò nap is :) ìgy nem akartunk 3 nap egymàs utàn a kiskatonàk èrdekèben. Amit tesztet viszont ma csinàltam az màr nagyon negatìv,de együtt voltunk. Szòval kimaradt akkor az ovu napja pont,azt hiszem

#Oulàciò
2019. márc. 5. 03:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sokminden befojásolja, pl többet ittál, kevesebb idő telt el, nem ugyan abban az időben csináltad stb. Nekem is így szokott lenni, néha elhalványul, aztán hirtelen full pozitív.
2019. márc. 5. 17:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Pròbàlok figyelni,minden nap du 6 kor csinàlom :) ès no pisi no innivalò :) viszont tegnap elcsùszòdòtt 7re. Tesztelek akkor ma is mindenkèpp mert nagyon fàj a hasam,ès akkor együtt is leszünk,köszönöm szèpen a vàlaszokat,remèlem siekrűl a babò :)
2019. márc. 5. 17:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Teszteltél azóta? Lett pozitív?
2019. márc. 7. 22:02
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia. Nem lett azòta pozi tesztem viszont 6. Görcsölgetett a hasam ès 7. Majd meg őrülte, ùgy görcsöltem,mintha meg akarna jönni ezèrt csinàltam tesztet de nega. 6.àn nem csinàltam mert sose volt mèg ilyen kèsőn pèm. De egyèbkènt együtt voltunk 6.àn sőt 5.èn ès 4.èn is, remèlem elèg ha esetleg 6.àn lett volna az LH csùcs ès 7.repedt meg mert akkor màr ne, voltunk egyûtt :(

Itt vannak amùgy a tesztjeim

[link]

2019. márc. 8. 01:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy 6.án volt :) Az lenne a biztosabb ha hőgörbét vezetnél. Abból szépen látszik, és ha nincs menj el dokihoz.
2019. márc. 8. 06:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat,attòl fèlek ha görbèt vezetnèk csak mèg jobban ràgörcsölnèk,ezt a hònapot kb elkönyveltem hogy ugyse sikerüljet,talàn majd a következő :)
2019. márc. 8. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!