Jòkòr voltunk együtt?
Sziasztok,sajnos nincs tapasztalatom ebben mert első babàra vàrunk ès sajnos vàratja a magàt :(
Elkezdtem ovulàciòs tesztet hasznàlni de ez a hònap elèggè kièrtelmezhetetlen.
Volt egy majdnem pozi tesztem tegnap amire azt hittem erősödni fog màra,ìgy nem voltunk együtt mèg tegnap is, mert a tegnapelőtti napi is aktìv volt hogy ìgy mondjam ès az az előtti valò nap is :) ìgy nem akartunk 3 nap egymàs utàn a kiskatonàk èrdekèben. Amit tesztet viszont ma csinàltam az màr nagyon negatìv,de együtt voltunk. Szòval kimaradt akkor az ovu napja pont,azt hiszem
Szia. Nem lett azòta pozi tesztem viszont 6. Görcsölgetett a hasam ès 7. Majd meg őrülte, ùgy görcsöltem,mintha meg akarna jönni ezèrt csinàltam tesztet de nega. 6.àn nem csinàltam mert sose volt mèg ilyen kèsőn pèm. De egyèbkènt együtt voltunk 6.àn sőt 5.èn ès 4.èn is, remèlem elèg ha esetleg 6.àn lett volna az LH csùcs ès 7.repedt meg mert akkor màr ne, voltunk egyûtt :(
Itt vannak amùgy a tesztjeim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!