Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jòkòr voltunk együtt?

Jòkòr voltunk együtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok,sajnos nincs tapasztalatom ebben mert első babàra vàrunk ès sajnos vàratja a magàt :(

Elkezdtem ovulàciòs tesztet hasznàlni de ez a hònap elèggè kièrtelmezhetetlen.

Volt egy majdnem pozi tesztem tegnap amire azt hittem erősödni fog màra,ìgy nem voltunk együtt mèg tegnap is, mert a tegnapelőtti napi is aktìv volt hogy ìgy mondjam ès az az előtti valò nap is :) ìgy nem akartunk 3 nap egymàs utàn a kiskatonàk èrdekèben. Amit tesztet viszont ma csinàltam az màr nagyon negatìv,de együtt voltunk. Szòval kimaradt akkor az ovu napja pont,azt hiszem

#Oulàciò
2019. márc. 5. 03:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
29%
En januarban es februarban hasznaltam lh tesztet. Januarban pont jokor voltunk egyutt, ovu napjan is, de nem maradtam terhes. Februarban ovu elott, utan voltunk egyutt, ovu napjan nem. Most 5 hetes terhes vagyok☺
2019. márc. 5. 05:13
 2/16 anonim ***** válasza:
29%

Én kb 5-6 hónapig ovuteszteltem és amikor már kezdtem feladni a tesztelgetést, akkor sikerült a kicsi amikor az lh pozi volt és azt követően a negatívnál jött össze.

Drukkolok hogy minél hamarabb leszálljon hozzátok is a gólya! :)

2019. márc. 5. 05:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Tegyél fel kèpet a tesztről.
2019. márc. 5. 06:42
 4/16 anonim ***** válasza:
Ovulációs tesztnél nincs olyan, hogy majdnem pozitív. Ott a halványabb mint a kontroll csík negatívnak számít.
2019. márc. 5. 06:44
 5/16 anonim ***** válasza:
A pozitív utáni első negatív napon van az ovuláció.
2019. márc. 5. 07:24
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Úgy ahogy az utolsó mondja! A pozitív utáni első nap van a tüszőrepedes! Így jókor voltatok együtt, még az előtte lévő aktusok is jók lehetnek
2019. márc. 5. 08:08
 7/16 anonim ***** válasza:
Szövegértés lányok... Majdnem pozitívat ír, az pedig NEM pozitív. Az hogy másnap még az a halvány csík sincs ott, nem jelent semmit, mindig az adott napot kell figyelembe venni, és türelmesen megvárni, hogy tényleg pozitív legyen..
2019. márc. 5. 08:12
 8/16 A kérdező kommentje:
2019. márc. 5. 16:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát ezt mèg messze van a majdnem pozitívtól is.Ez negatív. Tesztelj tovább.
2019. márc. 5. 17:01
 10/16 A kérdező kommentje:
De mèrt lett halvànyabb? Az utolsò szinte màr nem is làtszik
2019. márc. 5. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!