Sziasztok,sajnos nincs tapasztalatom ebben mert első babàra vàrunk ès sajnos vàratja a magàt :(
Elkezdtem ovulàciòs tesztet hasznàlni de ez a hònap elèggè kièrtelmezhetetlen.
Volt egy majdnem pozi tesztem tegnap amire azt hittem erősödni fog màra,ìgy nem voltunk együtt mèg tegnap is, mert a tegnapelőtti napi is aktìv volt hogy ìgy mondjam ès az az előtti valò nap is :) ìgy nem akartunk 3 nap egymàs utàn a kiskatonàk èrdekèben. Amit tesztet viszont ma csinàltam az màr nagyon negatìv,de együtt voltunk. Szòval kimaradt akkor az ovu napja pont,azt hiszem
En januarban es februarban hasznaltam lh tesztet. Januarban pont jokor voltunk egyutt, ovu napjan is, de nem maradtam terhes. Februarban ovu elott, utan voltunk egyutt, ovu napjan nem. Most 5 hetes terhes vagyok☺
2019. márc. 5. 05:13
2/16 anonim válasza:
Én kb 5-6 hónapig ovuteszteltem és amikor már kezdtem feladni a tesztelgetést, akkor sikerült a kicsi amikor az lh pozi volt és azt követően a negatívnál jött össze.
Drukkolok hogy minél hamarabb leszálljon hozzátok is a gólya! :)
2019. márc. 5. 05:32
3/16 anonim válasza:
Tegyél fel kèpet a tesztről.
2019. márc. 5. 06:42
4/16 anonim válasza:
Ovulációs tesztnél nincs olyan, hogy majdnem pozitív. Ott a halványabb mint a kontroll csík negatívnak számít.
2019. márc. 5. 06:44
5/16 anonim válasza:
A pozitív utáni első negatív napon van az ovuláció.
2019. márc. 5. 07:24
6/16 anonim válasza:
Úgy ahogy az utolsó mondja! A pozitív utáni első nap van a tüszőrepedes! Így jókor voltatok együtt, még az előtte lévő aktusok is jók lehetnek
2019. márc. 5. 08:08
7/16 anonim válasza:
Szövegértés lányok... Majdnem pozitívat ír, az pedig NEM pozitív. Az hogy másnap még az a halvány csík sincs ott, nem jelent semmit, mindig az adott napot kell figyelembe venni, és türelmesen megvárni, hogy tényleg pozitív legyen..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!