Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is látjátok a 2 csíkot?...

Ti is látjátok a 2 csíkot? Halványan, de én látom. Kép kommentben.

Figyelt kérdés

2019. márc. 3. 01:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Még ha ott is lenne az a második csík(ami nincs ott), akkor nagyon nagyon halvány, és ha már késik, akkor nem ilyenek kéne lennie. De Szerintem a kérdezö csak nagyon korán tesztelt, aminek nem tudom mi értelme van.
2019. márc. 3. 12:06
 12/20 anonim ***** válasza:
15%
Aktus után 3héttel kell tesztelni elöször.
2019. márc. 3. 12:07
 13/20 anonim ***** válasza:
69%

Tenyleg nem latjatok?

[link]

Alig szerkesztettem rajta valamit, siman latszik.

Van, akinek gyogyszer miatt minel elobb tudnia kell. Ha pedig mar regota probalkoznak, akkor fontos informacio, hogy eljutnak-e a megtermekenyulesig legalabb.

2019. márc. 3. 12:13
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
Negatív
2019. márc. 3. 12:19
 15/20 anonim ***** válasza:
48%
Én nem értem mi van ezekkel a mai nökkel még a terhestesztjeikkel. Én aktus után 3héttel teszteltem elöször, az akkori esedékes menstruáció elmaradása után egy héttel. És olyan Erös pozitív volt, hogy leugrott a második csík a teszttöl. Nem kellett nagyítóval keresni. És képzeljétek El, kibírtam, hogy ne tesztelnék elöbb.
2019. márc. 3. 12:31
 16/20 A kérdező kommentje:

Tisztázzunk pár dolgot... 1.37éves vagyok, nem tini. Tudom mikor kellene tesztelni,de... Kicsit megkeveredett a ciklusom, így most nem tiszta mikor kellett volna megjönnie. A férjemmel szeretnénk babát,nem védekezünk, de nem is vetünk be mindenféle dolgot,hogy legyen..Nem ovutesztezek, nem hőmérőzök.

A másik,hogy én nem írtam, hogy pozitív a teszt,csak azt, hogy egy halvány rózsaszín vonal volt a teszten,amit a férjem és a lányom is látott,de én túl halványnak gondolom.

A 3.hogy valami olcsó bolti tesztet vettem itt külföldön,lehet csak a csík helye látszik, most kíváncsiságból előttem a másikat,az eredmény ugyanaz. Nyilván 1 héten belül csinálok egy jobb minőségűvel,de én ezt negatívnak érzem.

Szóval nem kell a lehúzás,hogy mekkora idióta vagyok,meg korán teszteltem. Egy kérdést tettem fel,erre miért nem lehet azt írni,hogy "szerintem pozitív,szerintem negatív", miért kell mellé ócsárolni a másik embert???

Annyira lettem volna csak kíváncsi, hogy volt-e valaki,akinek hasonló volt a tesztje.

És igen,tudom,hogy sok ilyen kérdés van fent,de a legtöbbnél már nincs fotó,kitörlődött.

2019. márc. 3. 13:51
 17/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,ha kicsit megkeveredett a menszeszed és kb napi szinten élsz szexuális életet,nem hőmérőzől,nem ovutesztezel,ha csak rábízod a természetre,melyik aktustól számolod a 3hetet???? Az elmúlt 1hónapban pár nap(3-4 nap) kivételével, minden nap együtt voltunk. Melyik től számoljam a 3 hetet(megkeveredett menszesznél).

Meséld el,kérlek. Figyelek.

2019. márc. 3. 13:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Akik nem latjak, azok vakok amúgy. Mindig rz vna,vns akinek ninc shozza szeme es ennyi. Siamn vna ott csík
2019. szept. 9. 07:19
 19/20 anonim ***** válasza:

És akkor terhes vagy vagy sem??

Mert ugye azzal jöttél ide, hogy halvány...

2019. szept. 9. 07:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azota?
2019. szept. 9. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!