Ti is látjátok a 2 csíkot? Halványan, de én látom. Kép kommentben.
Tenyleg nem latjatok?
Alig szerkesztettem rajta valamit, siman latszik.
Van, akinek gyogyszer miatt minel elobb tudnia kell. Ha pedig mar regota probalkoznak, akkor fontos informacio, hogy eljutnak-e a megtermekenyulesig legalabb.
Tisztázzunk pár dolgot... 1.37éves vagyok, nem tini. Tudom mikor kellene tesztelni,de... Kicsit megkeveredett a ciklusom, így most nem tiszta mikor kellett volna megjönnie. A férjemmel szeretnénk babát,nem védekezünk, de nem is vetünk be mindenféle dolgot,hogy legyen..Nem ovutesztezek, nem hőmérőzök.
A másik,hogy én nem írtam, hogy pozitív a teszt,csak azt, hogy egy halvány rózsaszín vonal volt a teszten,amit a férjem és a lányom is látott,de én túl halványnak gondolom.
A 3.hogy valami olcsó bolti tesztet vettem itt külföldön,lehet csak a csík helye látszik, most kíváncsiságból előttem a másikat,az eredmény ugyanaz. Nyilván 1 héten belül csinálok egy jobb minőségűvel,de én ezt negatívnak érzem.
Szóval nem kell a lehúzás,hogy mekkora idióta vagyok,meg korán teszteltem. Egy kérdést tettem fel,erre miért nem lehet azt írni,hogy "szerintem pozitív,szerintem negatív", miért kell mellé ócsárolni a másik embert???
Annyira lettem volna csak kíváncsi, hogy volt-e valaki,akinek hasonló volt a tesztje.
És igen,tudom,hogy sok ilyen kérdés van fent,de a legtöbbnél már nincs fotó,kitörlődött.
Kedves utolsó,ha kicsit megkeveredett a menszeszed és kb napi szinten élsz szexuális életet,nem hőmérőzől,nem ovutesztezel,ha csak rábízod a természetre,melyik aktustól számolod a 3hetet???? Az elmúlt 1hónapban pár nap(3-4 nap) kivételével, minden nap együtt voltunk. Melyik től számoljam a 3 hetet(megkeveredett menszesznél).
Meséld el,kérlek. Figyelek.
És akkor terhes vagy vagy sem??
Mert ugye azzal jöttél ide, hogy halvány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!