3 as vagyok, nekem mondjuk volt ilyen hogy nagyon halvány pozi volt (nem ez a teszt hanem az early predictor, még ide is feltettem) de nem erősödött és meg is jött.
Viszont mikor legutóbb terhes voltam (és maradtam is) akkor volt egy x epil kazettás teszt ami időn túl lett pozitiv.
Megcsináltam reggel, nega lett, tettem -vettem, elfelejtkeztem róla, vagy fél órával később vettem észre hogy még ott van a polcon, addigra nagyon halványan de ott volt a másik csík (így mint nálad) . Akkor nem jött meg és 2 nap múlva erősödött és baba is lett belőle.
Szóval ez az időntúli kétesélyes dolog...
Ez normális! Van akinek ez a fő tünete, hogy csak olyan érzés mintha meg akarna jönni, csak erősebben .
Nekem mondjuk csak a cicim szokott fájni feszülni terhesen és nagyon sokat járok pisilni, már így az elején is, de kinek mi a tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!