Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 20 évesen, első részegséggel,...

20 évesen, első részegséggel, első intim kapcsolattal teherbe esni?

Figyelt kérdés

Csak én vagyok ennyire szerencsétlen??

16 éves korom óta dolgozok, csóróság van, anyukám egyedül nevelt 3-unkat, minimálbérből. Sose volt időm bulizni, meg nem is igényeltem, barátom se volt. Egy nagyon rossz időszakon mentem keresztül, amikor fogtam magam és életemben először betértem egy kocsmába inni egyet(sose ittam semmilyen alkoholt azelőtt). Erre jön egy pali, leül mellém és kér 2-t, látja rossz passzban vagyok, baromkodik, viccelődik, majd elmegyünk hozzájuk. Életemben először lefeküdtem egy sráccal, 2 hét múlva nem jön meg a mensim, gyorsteszt, piros csík. Persze azóta se láttam azt az embert.

Most mihez kezdjek?? Tudom, én hibám, egy barom voltam, de ez komolyan egy jel, hogy soha nem szabad elszabadulni kicsit?? Egész életemben szigorral voltam nevelve, komolyságot és felelősséget vártak el, de ennyire?

2019. febr. 28. 15:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
Csak azért írtad ki a kérdést, hogy jól lepontozhass mindenkit?
2019. febr. 28. 16:21
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
2 piros csík van?
2019. febr. 28. 16:24
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

Mivel te mentél a palihoz,tudod hol lakik. Amúgy egyszer múlt,egyszer jelen időben írod a sztorit. Kissé zavaros.

Kettő mit kért? Bambit?

Ha meg nem szeretnéd elvetetni,akkor mi a kérdésed?

Hány hetes terhes vagy KamuKisasszony?

2019. febr. 28. 16:37
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Inkább nézz szappanoperát ha unatkozol. Nem vesszük be a mesédet.
2019. febr. 28. 16:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Piros csík? Egy vagy kettő? Nagyon nem midnegy!!!
2019. febr. 28. 17:40
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem haiezm hogy te vagy Hamupipőke. Attól hogy dolgozol, még nyilván volt életed, meg szabadságod, ha máskor nem hát karácsonykor😃 És ha igaz lenne a sztori, nem azon sopánkodnál hogy vajon tényleg ennyire szerencsétlen vagy e, hogy ilyen megtörténik, hanem azt kérdeznéd vetesd e el vagy tartsd meg vagy ilyesmi. Ha voltál a faszinál nyilván tudod hol lakik....
2019. febr. 28. 19:19
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

Napi kamu szar

Ennyire szerencsétlen csak a filmekben van

2019. febr. 28. 22:28
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem szerencse kérdése. Aki gumi nélkül szexel, az vállalja, hogy jobbik esetben egy gyereket szed össze, rosszabbikban egy kiadós nemi betegséget.

Szóval ha mégse kamu a kérdés, akkor vegyél gumit, aztán legközelebb okosabban. Bár inni már nem tudsz, teherbe esni meg már szintén nem, szóval tkp mindegy is.

2019. márc. 3. 16:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy nem vagy még hulla... Elmentél egy ismeretlennel..
2019. márc. 12. 19:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez nem olyan világ, ahol "kicsit is el lehessen szabadulni", föleg ha agy nélkül mászkálsz
2019. márc. 12. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!