20 évesen, első részegséggel, első intim kapcsolattal teherbe esni?
Csak én vagyok ennyire szerencsétlen??
16 éves korom óta dolgozok, csóróság van, anyukám egyedül nevelt 3-unkat, minimálbérből. Sose volt időm bulizni, meg nem is igényeltem, barátom se volt. Egy nagyon rossz időszakon mentem keresztül, amikor fogtam magam és életemben először betértem egy kocsmába inni egyet(sose ittam semmilyen alkoholt azelőtt). Erre jön egy pali, leül mellém és kér 2-t, látja rossz passzban vagyok, baromkodik, viccelődik, majd elmegyünk hozzájuk. Életemben először lefeküdtem egy sráccal, 2 hét múlva nem jön meg a mensim, gyorsteszt, piros csík. Persze azóta se láttam azt az embert.
Most mihez kezdjek?? Tudom, én hibám, egy barom voltam, de ez komolyan egy jel, hogy soha nem szabad elszabadulni kicsit?? Egész életemben szigorral voltam nevelve, komolyságot és felelősséget vártak el, de ennyire?
Mivel te mentél a palihoz,tudod hol lakik. Amúgy egyszer múlt,egyszer jelen időben írod a sztorit. Kissé zavaros.
Kettő mit kért? Bambit?
Ha meg nem szeretnéd elvetetni,akkor mi a kérdésed?
Hány hetes terhes vagy KamuKisasszony?
Napi kamu szar
Ennyire szerencsétlen csak a filmekben van
Ez nem szerencse kérdése. Aki gumi nélkül szexel, az vállalja, hogy jobbik esetben egy gyereket szed össze, rosszabbikban egy kiadós nemi betegséget.
Szóval ha mégse kamu a kérdés, akkor vegyél gumit, aztán legközelebb okosabban. Bár inni már nem tudsz, teherbe esni meg már szintén nem, szóval tkp mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!