20 évesen, első részegséggel, első intim kapcsolattal teherbe esni?
Csak én vagyok ennyire szerencsétlen??
16 éves korom óta dolgozok, csóróság van, anyukám egyedül nevelt 3-unkat, minimálbérből. Sose volt időm bulizni, meg nem is igényeltem, barátom se volt. Egy nagyon rossz időszakon mentem keresztül, amikor fogtam magam és életemben először betértem egy kocsmába inni egyet(sose ittam semmilyen alkoholt azelőtt). Erre jön egy pali, leül mellém és kér 2-t, látja rossz passzban vagyok, baromkodik, viccelődik, majd elmegyünk hozzájuk. Életemben először lefeküdtem egy sráccal, 2 hét múlva nem jön meg a mensim, gyorsteszt, piros csík. Persze azóta se láttam azt az embert.
Most mihez kezdjek?? Tudom, én hibám, egy barom voltam, de ez komolyan egy jel, hogy soha nem szabad elszabadulni kicsit?? Egész életemben szigorral voltam nevelve, komolyságot és felelősséget vártak el, de ennyire?
Hát nagy peched van, az tény.
Te döntöd el, hogy mit csinàlsz, én nem tartanàm meg.
Mint ahogy 16 évesen felelőtlen voltam, (első szerelem) terhes maradtam, elvetettem.Soha nem bàntam meg.
Ha nem így teszek, most lenne egy 17 éves gyerekem, marha jó lenne, mi?
Màskor légy észen!
Ez nem "kicsit" elszabadulás volt.
Elsőre elmentél egy ismeretlennel, és azonnal gumi nélkül dugtál, a peteérésed közepén.
Ez egy felkérés volt, hogy "ugyan, legyek már terhes"!
Vetesd el, és ezentúl MINDEN EGYES NAP viselkedj okosan!
"kicsit elszabadulni.."
Ez nem az volt.
Igen, mondjuk szerintem is kamu.
Még azt nem is írtam, hogy ugye szűz is volt a leírás szerint. Na, ilyen meg nincs.
Egy szűz lány nem megy el fél óra múlva egy ismeretlen férfival ilyen nyeglén, és nem nyitja szét azonnal a lábát ilyen könnyedén, és ráadásul pont a ciklusa közepén.
nincs szívem megölni, de megtartani sem szeretném.
tényleg nem ittam sokat, csak mivel sose ittam életembe, a kevés is soknak bizonyult.
ilyennel sose kamuznék, kérdés is ciki volt, minek találnám ki??
Akkor add örökbe.
De amúgy ez tényleg kamu.
Mi az, hogy piros csík?
Majdnem minden teszten pirosak a csíkok. Ha csak 1 piros csík van, akkor nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!