Van itt olyan aki véletlen lett terhes?
Van itt olyan akiknél nem volt tervbe a baba?
Mit szólt hozzá az apa?
Sosem akartam gyereket, az új pàrommal egyből a legelső alkalommal nem védekeztünk, ciklus vége volt, de gondoltam egy esemény utáni mégsem àrt.
Aztán csak nem akart megjönni, csináltam egy tesztet, együtt néztük meg, pozitív volt. Ő sokkal jobban fogadta, mint én! Nem volt örömujjongás, nyugtázta és kész (Fel sem merült az abortusz)
Ekkora ökörséget, hogy a nem tervezett terhességek 90%-a abortusszal végződik... ezt honnan vetted? Miféle statisztika? Vagy csak tippeltél és kész tényként leírod?
Akkor én is tippelek: a nem tervezett terhességek háromnegyedéből baba lesz, akiknek örülnek!
13!
Értő olvasás. Nem tervezett, nem kívánt. Se nem tervezte, se nem akarja, egyértelmű, hogy nem tartja meg, nem? NEM KÍVÁNT
A nem tervezett más, mint a nem kívánt szerintem.
A nem tervezett az is lehet mint ahogy nálunk is volt. Minden feltétel adott volt igazából,de nem törekedtünk rá úgy hogy most nézzük, mikor "kell" együtt lennünk hogy sikerüljön. Így nyilván jó pár hónap volt mikor el is kerültük az ovulációt valószínűleg.
A ciklusom is osszevissza volt de különösebben nem érdekelt hiszen úgy voltunk vele, nem baj ha nem lesz baba mostanság.
42 napos ciklusom volt, majd volt mikor ki is maradt.
Nem védekeztünk.
Aztán egyszercsak várandos lettem, örültünk neki. De tervezésnek ezt nem nevezném.
17
Minden olyan terhesség ami úgy kezdődik, hogy két embernek fejtörést okoz hogy mi legyen abortusz vagy épp megtartsák= a nem kívánt terhességgel.Maximum van aki vállalja a tettei következményét és nem egy lefolyócsőbe küldi az embriót, hanem felneveli, ahogy velem és az említett öcsémmel történt, pedig ő meg nagyon későn jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!