Terhes lehet a barátnőm? Félek.
Mindig védekeztünk aktus közben, és nem is mertem nagyon óvazer nélkül behatolni. De egyik este gondoltuk kipróbáljuk milyen, és behatoltam a hüvelybe, de nem teljesen mert meggondoltam magam és éreztem is benne hogy közel a csúcs, és miután kivettem, el is mentem rögtön a hasára, de ment egy kicsi közel a hüvelyéhez is. Nem néztem meg pontosan hogy bele ment e egy kicsi vagy nem, de meg voltam győződve róla, hogy nem és nem is gondoltunk semmi rosszra.
Viszont most így 3-4 nappal a történések után nagyon sokat kell pisilnie járni a barátnőmnek, és utánaolvastam hogy ez lehet a terhesség jele is. Mivan ha mégis ment bele egy kicsi? Nem tudom hogy ilyen korán jelentkezhet e a dolog vagy hogy egyáltalán történhetett e megtermékenyîtés ezidő alatt, de félek.
Ő mindig is olyan volt hogy sokat járt vizelni minden ok nélkül, hányós, és sokszor fáj a feje, de ezt a vizelési gyakoriságot még ő is megemlítette most nekem. Semmiféle más jelet nem találtam ami rá illene jelenleg, de ez aggaszt.
Ő nem gondol semmiféle terhességre, se különösebb okra. A menstruációja kb 1 hét múlva kell hogy megjöjjön és addig megöl az ideg hogy mi lehet.
Lehet e okom aggodalomra, vagy nem?
(Nem szeretnék kioktatást, hogy felelőtlenség volt, stb mert tisztában vagyok vele köszönöm:) )
18/f

Szerintem ez kamu, olyan gagyin fogalmazol.
Tök mindegy, hogy belementél-e vagy sem, gumi nélkül bizony lehet terhes a barátnőd, DE két hétig semmi tünete nem lesz, akkor már lehet tesztet csinálni és kiderül, hogy mi a helyzet.

Lehet terhes, az is lehet, hogy felfázott, sokat ivott, vagy ki tudja?
Majd kiderül 2-3 hét múlva!

Simán lehet terhes,ahhoz elég egy kis előváladék is,nem kell elsülni sem.
Ha több napot késik a menzesze,akkor kezdhettek gyanakodni. Addig kár ezen rágódni. Főleg neki. A stressz miatt is késhet,aztan majd totál baparáztok.

Akkor kellett volna félni,mikor védekezés nélkül dugtad be neki.
Most már késő,a rinyálás nem segít semmin.30ezer fölött van az abortusz,kezdjetek el rá gyűjteni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!