Csak én látom, vagy tényleg van ott valami? (Kép) Lehet cisztától?
Figyelt kérdés
Én élőben látom. PCOs-sal vagyok tünetmentes, de változó a ciklusom hossza, a legrövidebbhez képest most vagyok egy nappal később, a leghosszabbhoz képest viszont, passz, mert volt 2 hetes késés is.
Élőben színes, bár nagyon halvány. Időn belül jött ki, ez olyan olcsó teszt, amit Ebayen lehet venni (külföldön élek, itt egy sima Facelle mártogatós €4-nál kezdődik).
Szerintetek ez a nagyon halvány lehet cisztától, vagy inkább baba? Vagy rossz a teszt? Esetleg nézessem meg a látásom?:) Tesztelek már egy ideje ugyanezzel a fajtával, még nem volt rajta második csík ennyire halványon, csak bőven időn túl egy nagyon vékony vonal nagyritkán. De ez most olyan vastag, amilyennek lennie kell.
2019. febr. 25. 17:11
11/29 anonim válasza:
Nekem se, ha negatív akkor semmi csík, csináltam már egy jó pár tesztet gagyit drága de ha negatív akkor semmi felé halvány csík sem volt szóval ez esélyes
14/29 A kérdező kommentje:
Ma meg nem, varni szeretnek 1-2 napot legalabb.
2019. febr. 26. 10:57
15/29 A kérdező kommentje:
2019. febr. 26. 11:09
16/29 anonim válasza:
Utolsó vagyok ! :) gratulálok . Ez pozitív lesz!! Jól tetted, hogy csináltál . Az enyém ugyan ilyen volt ugyan ezzel a tesztel a 9.dpon
17/29 anonim válasza:
9,10,11 dpo. Alulról felfelé
18/29 A kérdező kommentje:
Koszonom, hat meg varok, hogy erosebb legyen, cgy 25-os tesztem van meg, ami itteni DM sajatmarkas (presense nevu), de annak meg kell szerintem nehany nap. Tobbet meg orulnek, ha nem kellene venni:)
2019. febr. 26. 11:47
19/29 A kérdező kommentje:
De jo, koszonom, hogy belinkelted! Hany hetes vagy?
2019. febr. 26. 11:48
20/29 anonim válasza:
Már 10 hónapos a fiam azota :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!