Csak én látom, vagy tényleg van ott valami? (Kép) Lehet cisztától?
Én élőben látom. PCOs-sal vagyok tünetmentes, de változó a ciklusom hossza, a legrövidebbhez képest most vagyok egy nappal később, a leghosszabbhoz képest viszont, passz, mert volt 2 hetes késés is.
Élőben színes, bár nagyon halvány. Időn belül jött ki, ez olyan olcsó teszt, amit Ebayen lehet venni (külföldön élek, itt egy sima Facelle mártogatós €4-nál kezdődik).
Szerintetek ez a nagyon halvány lehet cisztától, vagy inkább baba? Vagy rossz a teszt? Esetleg nézessem meg a látásom?:) Tesztelek már egy ideje ugyanezzel a fajtával, még nem volt rajta második csík ennyire halványon, csak bőven időn túl egy nagyon vékony vonal nagyritkán. De ez most olyan vastag, amilyennek lennie kell.
Köszi a válaszokat!
#1, tapasztaltál hasonlót, és nem volt baba?
#2, köszi, reménykedem, a fiammal is hasonló volt az első tesztjeim egyike, viszont akkor még x-epilt használtam, amiben jobban megbíztam, mint most ebben az ebayesben. Ugyanebből a csomagból a többi teszt eddig sosem volt ilyen. Csinálok majd normálisabb bolti tesztet, de még ez az 1 db volt belőle. Viszont így inkább várok ezzel pár napot.
Addig is jöhetnek még a vélemények, tapasztalatok :)
2-es vagyok.
Nekem ilyen volt a tesztem múlthéten úgy hogy meg is jött hétvégén:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Ennek a tesztnek nem volt színe. A két kép között annyi a különbség hogy én is színesnek látom tiedet, tehát van ok bizakodni. 2 nap múlva minden kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!