Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem nem varja februar 28-...

Ki nem nem varja februar 28- marcius 2 kozott? Izguljunk egyutt!

Figyelt kérdés
Sziasztok, nekunk ez a masodik probalkozos honapunk amikor tenyleg odafigyeltem, hogy ovu elott, alatt es utan is egyutt legyunk.

2019. febr. 23. 22:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit később, ma vagyok a ciklus 11.napjan, ma megyek ultrahangos peteeres figyelésre
2019. febr. 25. 08:21
 12/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok, en tegnap reggel teszteltem es ugy nezz ki, hogy sikerult 😊

[link]

2019. márc. 3. 01:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Jaj de jó 😊 Gratulálok
2019. márc. 3. 06:32
 14/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!! Hanyadik próbálkozás? Nevek meg vannak?

Nekem, ahogy kellett, elsején megjött. :(

2019. márc. 3. 10:19
 15/20 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen! 😊 November ota probalkozunk, az utolso 2 honapban lh tesztet is hasznaltam, plusz mindketten elkezdtunk vitamint szedni es februarban sikerult a baba.

A neveken meg nem gondolkodtunk, ha kislany lesz akkor van egy ket otletunk, de ha fiu lesz akkor pacban leszunk a nev valasztasal mert eddig nem is gondoltunk fiu nevekre.

Drukkolok mindenkinek hogy minel hamarabb sikeruljon a baba!

2019. márc. 3. 16:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia! Minden rendben? Én 03.01-re nem vártam, akkor jött. Most, 2-án elmaradt. 3-án teszteltem. Mind a kettő teszt időn belül, nagyon erős pozitív lett. De most nem tudom merre tovább! :D Nagyon boldogok vagyunk, de nehéz kivárni a 8 hetet.
2019. ápr. 4. 16:53
 17/20 A kérdező kommentje:

Gratulalok! De jo olvasni a jo hirt. Mi jol vagyunk, tegnap voltunk orvosnal, 9 hetes vagyok. Minden rendben van ujra 12 hetesen kell menjek a nipt tesztre, majd jon a genetikai uh. Remeljuk minden rendben lesz a picivel.

Tudom milyen nehez kivarni azt a par hetet mig orvoshoz mesz. En eleg sokat gorcsolgetem es faj a hasam, de hala Istennek a pici jol van 😊

Majd irj mikor voltal orvosnal es boldog babavarast kivanok neked es a parodnak

2019. ápr. 4. 17:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Több tesztet is csináltam, mind erős két csíkos, de úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. Aggasztó. :( Főleg így, hogy orvos mg nem látott.
2019. ápr. 5. 10:55
 19/20 A kérdező kommentje:
Szia, ne aggodj. En is igy voltam egeszen 8 hetig es szerencsere minden rendben, a pici jol van. Sokszor olyan hasgorcseim es fajdalmam volt amik mar a labaimba is lesugarzot. Szedj magneziumot az segit a gorcsok enyhitesere es ha tudsz pihenj minel tobbet es kimeld magad. Ha veletlenul verzel vagy barnazol akkor viszont menj azonal orvoshoz.
2019. ápr. 5. 11:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm, megnyugtatott valamennyire. Szedsz valami terhes vitamint? Én ma kezdtem a gravidát. De nem látom a leírásában a folsavat.
2019. ápr. 5. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!