HCG szint 1007 az orvos ultrahangon szinte allig lát valamit?
Kérlek segítsetek a legjobb barátnőmről van szó! Aggódom érte!
December 24.-én rendes mensi
Január 17.- én elmondása alapján 3 napos mensi
Volt egy szerelmi kapcsolata 3 hónapig tartott a barátnőm nagyon szereti ezt a fiút és mindenáron meg is akarja tartani... De vele január 12-én volt utoljára együtt ott véget is ért a románc!
A baj ott kezdődik nem tudom mi vezényelte őt talán bosszúvágy de január 28.-án volt egy egy éjszakás kalandja egy számára ismeretlen fiúval!
Tegnap volt vérvételen hcg szint 1007 csupán utánna olvastam ez 5-6 hetes terhesség....
Az orvos ultrahangon szinte nem látott még semmit
Én is várandós vagyok ma 4 hetes+ 6 napos és egy a nőgyógyászunk akihez én csak tegnap egy receptért estem be és a nőgyógyászunk azt találta mondani a barátnője is még nagyon az elején van ez sokkolt mert nekem a barátnőm azt mondta ő 8 hetes... megkérdeztem az orvost, hogy kb mint én? Nem szólt csak bológatott.
Segítsetek kérlek szerintetek melyik fiútól van a baba
A barátnőmnek az van a papírján fenyegető vetélés gondolom azért mert nem stimmel az idő... az orvost erről a kis bakiról biztos nem tájékoztatta
Hát ha 1000 akkortényleg olyan 5 hetes lehet. Nekem 4 hét+1 naposan 356 volt, 2 nappal később 740. Utána kb. 5 nappal mentem dokihoz (tehát ha a duplázódást nézzük 1000 körül lehetett vagy kicsit több a hcg) és a petezsák inkább csak sejthető volt.
Egyébként is 1000 felett látható már állítólag petezsák, előbb nem.
Szóval ez a terhesség ha rendben fejlődik és megmarad neki, akkor a jan.28 i együttlétből van.
Ha korábbiból van, akkor viszont nem fejlődik jól, lehet elindult vmi de mégsem fejlődött tovább, ez legkésőbb 2 hét múlva kiderül hiszen akkor már szívhangnak kell lennie az első esetben is.
Nekem is 5 hetesen (5het 6nap volt 1041)
Sajnálom szegeny lanyt ha az egyejszakas az apa. Es azert az orvos lehetne diszkretebb.
Hogy lehet valaki annyira hülye, hogy egyéjszakásnál nem védekezik?
Ha normálisan fejlődik a terhesség, szinte biztos hogy a 28ai kalandból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!