Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Örülhetek? Nem várt napján...

Örülhetek? Nem várt napján (legalsók mindkét teszt sorból) és előtte is teszteltem. HCG és LH tesztekkel is. Megnézitek nekem a képet?

Figyelt kérdés

Link: [link]

Tudom és látom, hogy pozitív, minden nap teszteltem. Ciklusom szerint ma a 32. napra nem várom. De fáradékony vagyok, picit szúrkál a hasam is, és bár sokkal kevésbé mint mensi előtt de feszül a cici is. Előző hónapban volt egy kémiai terhességem, amit teszt nem mutatott ki, de orvos megerősítette, hogy valószínűleg az volt. Most akkor 2 naponta teszteljek és ha erősödik akkor megnyugodhatok?

2019. febr. 21. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Örülhetsz. Megnéztem a képet.

Nem kell 2 naponta tesztelni, 2-3 hét múlva menj orvoshoz, ha addig nincs semmi gond.

2019. febr. 21. 11:04
 2/8 VeDi84 ***** válasza:

Valószínűleg erősödni fog a csík, de nem törvényszerű.

Gratulálok!

2019. febr. 21. 11:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen el sem hiszem még, és picit félsz van bennem. Tehát akkor ha semmi bajom nincs, akkor erősödnie sem kellene? ha nem fog erősödni az nem lehet baj? Bocsi, ha hülye kérdés :)
2019. febr. 21. 11:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell erősödnie. Le kellene inkább nyugodni. Pozi a teszt, terhes vagy, utolsó menstruációdtól számold a heteket és valamikor a 6.-8. hét között menjél nödokihoz, mert akkor már látni is fogja. A terhességi teszt erőssége főként a vizeleted koncentráltságátol függ, nem mutatja meg, hogy milyen a terhességed, de azt hiszem ez rá is van írva.
2019. febr. 21. 12:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó, jó köszi, nem stresszelem túl amúgy, dokit hívtam, visszahívnak időponttal. Az utolsó mensi szerint ma 4+2 vagyok :) Teljes relaxba tolom magam mindjárt. Ellenben lenne még egy kérdésem, eddig 2 naponta futottam, várjam meg míg a doki lecsekkol vagy folytassam tovább? Nem maratonokra gondolok, laza 45 perces kocogásokra.
2019. febr. 21. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont most jöttem a dokitól (9+3 hét), megkérdeztem a futást..de azt mondta nagyon gyorsan felejtsem el :( inkább sétáljak, biciklizzek, vagy rollerezzek..mert ez a kemény rázkódás, amivel a futás jár, nagyon nem jó :( szóval le kell mondanunk erről..de megéri a pirinyóért! (azt mondjuk el sem mertem mondani, hogy futottam egy 10-est aznap mikor teszteltem, mert versenyem volt..de azóta nem mertem én sem..)

2019. febr. 21. 14:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Hat ez fura, en eddig a bicajrol hallottam, hogy tilos es a futasrol, hogyha minden oke akkor siman szabad, foleg, ha eddig is futottam.
2019. febr. 21. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
De irigyellek. Én is szeretnék babát (2.at) 2 hónapja próbálkozunk ...
2019. febr. 22. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!