Időntúli teszt, megnézitek?
Figyelt kérdés
Holnapra nem várom ma van a 14 DPO ez a képt tegnap készült,viszont nekem 17 nap a luteális szakaszom. Tudom időn túl nem értékelhető a teszt,de mégis lett rajta egy kis csík. Lehet reménykedni szerintetek? Volt ilyen valakinek?
Teszt: [link]
itt pedig a görbém: [link]
2019. jan. 22. 08:45
1/17 anonim válasza:
Ismételj :) rózsaszínnek látom a csíkot de ahogy írtad is időn tul már nem érvényes.Nekem volt nem ezzel a teszttel de kb félóra elteltével erős rozsaszin csík de baba nem volt
2/17 anonim válasza:
Mindenképpen ismételd meg. Én kaptam hamis reményt száradási csíktól, pedig tudtam, hogy nem szabad hinni neki. Nem is volt baba. Szeretném, ha neked nem így lenne! Holnap reggel újra!
3/17 anonim válasza:
Szerintem is ismeteld meg de nekem halvany pozinak tunik! :)))
4/17 A kérdező kommentje:
Ma mindenképpen veszek Facelle tesztet holnap megismétlem,remélem,hogy időn belül kijön rajta a csík :)
2019. jan. 22. 09:00
5/17 anonim válasza:
Gyanús. Írd majd meg milyen lett a másik teszt
6/17 anonim válasza:
Én kimaradt menzesz után 3. napon teszteltem teljsen negatívnak tűnt aztán kidobtam aztán rá 3 nap múlva kikuztám a tesztet és ott a csík rajta :) aznap délután újból teszteltem meg másnap reggel is és itt a kisbab a pociba 😃
7/17 anonim válasza:
Szerintem okot ad a remènykedèsre. Tesztelj majd újra mindenkèppen màsik teszttel! Drukkolok!
8/17 anonim válasza:
Szerintem halvány pozi. Drukkolok :)
9/17 A kérdező kommentje:
2019. jan. 22. 14:50
10/17 anonim válasza:
Én látom a második csíkot! Reggeli vizeletből próbáld meg, az biztosan erősebb lesz, és gratulálhatunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!