Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 hetes hüvelyi ultrahangon...

7 hetes hüvelyi ultrahangon szinte csak a petezsák látszik, pulzálás nem észlelhető. Baj van?

Figyelt kérdés
2019. febr. 18. 09:36
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
En is igy voltam, csak en egy het utan kellett visszamenjek, ekkor azt mondta, 1 mm egy het alatt jelentektelen fejlodes, jobb, ha muszeresen befejezzuk :( Bar igaz, nekem teljesen ures petezsakom volt
2019. febr. 26. 11:59
 32/44 anonim ***** válasza:
5.vagyok, én már el is kezdtem vérezni. Ez van. Most azon drukkolok, ne kelljen a műtét, a 3.missed ab lenne, valahogy nem szeretném...
2019. febr. 26. 12:01
 33/44 A kérdező kommentje:

Most már én is ezen imadkozom,hogy ne kelljen műtet.

Hüvelyi volt most is,én úgy mondta hogy hat ez szinte üres. Hallottam másnak a petezsak duplazodik 2 het alatt. Csak hogy mire kell meg várnom?? 2 het mulva ujabb ultrahang. Nem lenne jobb már most befejezni?

2019. febr. 26. 12:26
 34/44 anonim ***** válasza:
Szerintem azert kell varnod ket hetet, hogy hatha beindul ez ido alatt spontan a veteles, ha pedig nem, akkor befejezik muszeresen. A mutet elott nekem is megneztek megegyszer uh-n, hatha valami csoda folytan megis novekedett, de nem...
2019. febr. 26. 14:20
 35/44 A kérdező kommentje:
Sajnálom! De ha már 2 het alatt csak 1mm nőt nem látok rá több esélyt.
2019. febr. 26. 15:53
 36/44 anonim ***** válasza:

Sajnos anno én is így voltam ! 6 hetesen vettek észre a bajt,10 héten műtöttek addig vártak hátha elindul spontán :(

Gyors felepulest neked

2019. febr. 27. 08:57
 37/44 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogyha az elején nem stimmelnek a méretek, abból nem lesz baba. Ha még egyszer terhes leszek, pozitív teszt után hetente járok majd uh-ra...
2019. febr. 27. 21:53
 38/44 A kérdező kommentje:
Nálunk nem úgy működik,hogy akkor megyek mikor akarok.
2019. febr. 28. 07:48
 39/44 anonim ***** válasza:
#37-es, a gyakori ultrahang nem ved meg egy esetleges ujabb missed ab-tol. Sajnos ez ellen semmit sem tehetunk, a multkor odafigyeltem mindenre, nem emeltem nehezeket, nem cigiztem, egeszsegesen ettem, vitamint szedtem es megis :(
2019. febr. 28. 08:33
 40/44 anonim ***** válasza:
Tudom, h nem véd meg, de legalább nem élem bele magam semmibe. Most direkt úgy mentem, hogy már tuti kell lennie szivhangnak. Mentem volna 5 hetesen először, ha akkor nincs még petezsák, nem élem bele magam.
2019. febr. 28. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!